Ervaar de keuzevrijheid met een combinatiepolis

Altijd 100% vrije ziekenhuiskeuze

Je ziet steeds meer zorgverzekeraars, waaronder ook Nationale-Nederlanden, die een combinatiepolis aanbieden. Het voordeel van een combinatiepolis is dat je meer keuzevrijheid hebt. Toch is dit bij iedere verzekeraar weer anders en de verschillen kunnen groot zijn. Hoe we dit bij Nationale-Nederlanden hebben geregeld leggen we je hieronder uit. Ook vind je een handig overzicht met vergoedingen van andere verzekeraars met combinatiepolissen.

Nationale-Nederlanden: bijna 100% keuzevrijheid, 3 uitzonderingen

De keuzevrijheid zit hem in de mate waarin je zelf je zorgverlener kiest én je zorgkosten volledig vergoed krijgt. Bij Nationale-Nederlanden heb je in bijna alle gevallen keuzevrijheid. Zoals bij ziekenhuizen en huisartsen. Ook als we geen contract hebben met de zorgverlener van jouw keuze krijg je een volledige vergoeding. Voor drie zorgsoorten hebben we een uitzondering gemaakt: GGZ, wijkverpleging en fysio- en oefentherapie.

Ga je naar een zorgverlener waar we een contract mee hebben? Dan krijg je nog steeds een volledige vergoeding. Bij niet-gecontracteerde zorgverleners vergoeden we 75% van de rekening maar nooit meer dan het maximumtarief. Kijk hier voor een volledig overzicht van onze vergoedingen.

Zorgverzekering vergelijken? Let op je dekking

Ga je de premie van je zorgverzekering vergelijken?Let dan goed op de dekking van je basisverzekering. Bij Nationale-Nederlanden heb je een Zorg Vrij polis met een vrije zorgkeuze van ziekenhuizen en klinieken. Dat betekent dus ook dat je altijd wordt geholpen in het ziekenhuis of kliniek van je keuze.

De Zorg Vrij polis van Nationale-Nederlanden is ook in 2024 een van de 5 goedkoopste combinatie polissen. Bereken je premie >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *