Gratis app ‘Vraag de dokter’ voor deelnemers Postcode Zorgcollectief

gratis app vraag de dokter zorgverzekeringHet komt wel eens voor dat u een medische vraag heeft waar u niet direct antwoord op weet. Bijvoorbeeld als uw klachten heeft door de hitte, als u uw enkel heeft verstuikt en de zwelling wil niet wegzakken of als u door een teek gebeten bent en u niet goed weet hoe u deze moet verwijderen. U kunt natuurlijk de huisarts bellen, maar misschien vindt u dat u met zulke vragen de huisarts niet kunt lastig vallen, of is de praktijk al gesloten. Voor dit soort situaties heeft Postcode Zorgcollectief i.s.m. Nationale Nederlanden nu de gratis ‘Vraag de dokter’ app en de Gezondheidslijn.

Wat is de Gezondheidslijn?

Als u een zorgverzekering heeft bij Nationale Nederlanden kunt u voor een medische vraag de Gezondheidslijn bellen. U belt gratis met het telefoonnummer: 026 353 53 12 en u krijgt 24 uur per dag, zeven dagen in de week direct deskundig medisch advies van een ervaren verpleegkundige. Als de verpleegkundige het antwoord op uw vraag niet weet, dan wordt de vraag voorgelegd aan een arts.

Wat is de gratis ‘Vraag de dokter’ app?

Als u een medische vraag heeft kunt u ook chatten met een ervaren verpleegkundige via de gratis ‘Vraag de Dokter’ app. Het prettige van de gratis ‘Vraag de Dokter’ app is dat u ook een foto meesturen zodat de verpleegkundige een beter beeld heeft van de situatie. Als u wil chatten met een verpleegkundige kan dat doordeweeks van 7:00 tot 23:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 23:00 uur.

Hoe werkt de gratis ‘Vraag de dokter’ app?

U kunt via een chat vragen stellen aan een ervaren verpleegkundige en binnen een uur krijgt u een reactie op uw vraag. De verpleegkundigen zijn erop getraind de juiste vragen te stellen zodat er kan worden vastgesteld wat de situatie is en of een bezoek aan de huisarts of specialist noodzakelijk is. Als de verpleegkundige u niet verder kan helpen, wordt uw vraag voorgelegd aan een arts.

Waarom biedt Nationale Nederlanden een gratis gezondheidslijn en app aan?

De gezondheidslijn en de gratis ‘Vraag de dokter’ app kunnen eenvoudig en snel persoonlijke zorg op afstand bieden. Dit kan een uitkomst zijn als mensen op een laagdrempelige manier advies willen vragen over een gezondheidskwestie.

Wat kan de Gezondheidslijn of de gratis ‘Vraag de Dokter’ app voor mij betekenen?

U heeft snel op elk moment van de dag antwoord op uw vraag van een deskundige verpleegkundige. Omdat u snel een persoonlijk antwoord of advies krijgt kunt u snel worden gerustgesteld als het een onschuldige klacht blijkt, of weet u welke acties u moet ondernemen. Bovendien zijn alle vragen die u stelt vertrouwelijk en kunt u ook anoniem contact opnemen met de Gezondheidslijn of de gratis ‘Vraag de dokter’ app.

Waar kan ik de gratis ‘Vraag de dokter’ app downloaden?

Als u een smartphone heeft kunt u gebruik maken van de gratis ‘Vraag de dokter’ app. U kunt de app downloaden in de Apple iTunes store of bij Google Play. Na het downloaden dient u zichzelf aan te melden. Door een persoonlijke pincode worden uw gegevens beschermd en kunt U veilig gebruik maken van de app.

Voordelen van een collectieve verzekering Postcode Zorgcollectief

Naast de gratis ‘Vraag de dokter’ app en de Gezondheidslijn, kunt u ook gebruik maken van de wachtlijstbemiddeling en een gratis second opinion. Bovendien kunt u tot wel 30% aan collectiviteitskorting krijgen! Bent u nieuwsgierig wat een collectieve verzekering via het Postcode Zorgcollectief bij Nationale Nederlanden kost en welke korting u kunt krijgen? Bereken dan nu uw premie! En als u wilt overstappen dan wordt automatisch uw oude verzekering stopgezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *