Ook in 2020 hoge korting op Nationale Nederlanden Zorgverzekering

ouderen duurder uit zorgverzekeringIn Nederland zijn we verplicht een basisverzekering te hebben. Voor veel Nederlanders is de deze verplichte ziektekostenverzekering een hoge maandelijks terugkerende kostenpost. Zelfs als u geen aanspraak maakt op de verzekering moet u de maandelijkse kosten betalen, en als u dat wel doet komen daar nog de kosten voor de verplichte eigen risico bij. Die is voor 2020 vastgesteld op €385,- per verzekerde. En ondanks dat er al jaren geroepen wordt dat de zorg betaalbaar moet worden, blijven de kosten stijgen.

Bereken uw premie en bekijk uw korting >

Goedkoper uit met collectieve korting bij een Nationale Nederlanden zorgverzekering

Wat u wel kunt om goedkoper uit te zijn is deelnemen aan het Postcode Zorgcollectief. Want als u deelneemt aan het Postcode Zorgcollectief krijgt u namelijk collectieve korting bij een Nationale Nederlanden zorgverzekering. U krijgt tot 30 % korting, wat al snel tientallen euro’s per maand schelen! Wacht niet langer als u volgend jaar voordeliger uit wilt zijn, want dit het moment om over te stappen naar een andere verzekeraar.

Wat is het Postcode Zorgcollectief?

Het Postcode Zorgcollectief is een stichting opgericht als initiatief van Herland Pensioen & Zorg met het doel de belangen van de deelnemende verzekerden te behartigen. Een collectieve verzekering is een verzekering die door een groep mensen is afgesloten, bijvoorbeeld door sportverenigingen en belangenorganisaties. Het Postcode Zorgcollectief vertegenwoordigt meer dan 30.000 Nederlanders en heeft aantrekkelijke kortingen afgesproken met de gerenommeerde zorgverzekeraar Nationale Nederlanden. Daarom bent u stukken voordeliger uit met een collectieve verzekering bij een Nationale Nederlanden zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.

Collectieve korting bij een Nationale Nederlanden zorgverzekering

Deelname aan het Postcode Zorgcollectief zorgt voor hoge collectieve korting bij Nationale Nederlanden Zorgverzekering. Het postcode zorgcollectief sluit niemand uit, of u nu studeert, zzp-er bent of in loondienst werkt. Ook het hele gezin kan ongeacht de leeftijd mee profiteren. Bovendien is er geen inkomensgrens in tegenstelling tot de collectieve verzekeringen die gemeenten aanbieden.

De collectieve korting bij een Nationale Nederlanden zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief kan u honderden euro’s per jaar schelen. Bovendien bent u tegen uitstekende voorwaarden en een betaalbare prijs verzekerd bij een betrouwbare verzekeraar.

Hoeveel collectieve korting krijgt u bij een Nationale Nederlanden zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief?

Wat wordt verzekerd door de basisverzekering wordt elk jaar bepaald door de overheid.

U kunt uzelf wel aanvullend verzekeren voor zorg die niet in het basispakket zit. En dat is slim om te doen als u zeker weet dat u extra zorg nodig heeft. Het kan namelijk al gauw honderden euro’s schelen.

De kortingen die u krijgt bij het Postcode Zorgcollectief geldt namelijk niet alleen voor de basisverzekering. Ook op de tandheelkundige verzekering en de aanvullende verzekeringen kunt u hoge kortingen krijgen. In 2020 krijgt u 4% korting op de basisverzekering, op de tandartsverzekering 20% korting en op de aanvullende verzekeringen zelfs 30% korting!

Extra voordelen bij de Collectieve korting Nationale Nederlanden zorgverzekering

Omdat de collectieve zorgverzekering wordt aangeboden via de Nationale Nederlanden kunt u ook gebruik maken van de vele voordelen en extra’s die deze verzekeraar te bieden heeft! Bij de Nationale Nederlanden kunt u bijvoorbeeld zelf uw zorgaanbieder kiezen en krijgt u korting bij een saunabezoek of als u start met fitness. U kunt gratis een second opinion aanvragen, er is wachtlijstbemiddeling bij ziekenhuizen en GGZ instellingen en u kunt gratis gebruik maken van de ‘Vraag de dokter’ app.

Bereken nu vrijblijvend uw premie en hoeveel collectieve korting u krijgt bij een Nationale Nederlanden zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. En als u zich nu aanmeldt hoeft u niet zelf uw huidige verzekering stop te zetten. Dat wordt allemaal voor u geregeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *