in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

18 Jaar zorgverzekering: ontvang tot 30% korting

Wordt u of uw kind 18 jaar dit jaar? Dan heeft u het recht om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Zo kunt u zelf de beste keuze maken voor een goede verzekering tegen het beste tarief. De kosten van een goede zorgverzekering kunnen een groot deel uitmaken van uw maandelijkse budget. Het is verstandig om niet zomaar bij uw huidige verzekeraar  te blijven. 

Een collectieve zorgverzekering wordt doorgaans aangeboden door werkgevers van de grotere bedrijven die deelnemen aan een collectief zorgplan. Hiermee krijgen de werknemers korting op hun zorgverzekering en is het mogelijk om een goede verzekering af te sluiten voor de zorg tegen een sterk gereduceerd tarief. Het is nu mogelijk om voor uw 18 jaar zorgverzekering deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van het Postcode Zorgcollectief. Neem gratis deel aan dit collectief en u heeft recht op grote kortingen op een zeer goede zorgverzekering van Nationale Nederlanden, met vele extra voordelen.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Voordeel behalen met uw 18 jaar zorgverzekering

Zoekt u een 18 jaar zorgverzekering? Dan is het goed om te weten dat u middels deelname aan het Postcode Zorgcollectief maar liefst 4% korting krijgt op uw zorgverzekering bij Nationale Nederlanden. Maar er is meer voordeel te behalen. Wilt u bijvoorbeeld uw tandartskosten verzekeren? Op het tandartspakket ontvangt u 20% korting. Op de overige aanvullende verzekeringen ontvangt u 15% tot 30% korting. Zo stelt u zelf het zorgpakket samen dat u nodig heeft en stapelt u de kortingen.

Met uw 18 jaar zorgverzekering bij Nationale Nederlanden geniet u de vrijheid om zelf te kiezen voor het ziekenhuis dat u het liefst bezoekt wanneer u zorg nodig heeft. U bent volledig vrij in deze keuze bij Nationale Nederlanden. Er is dus geen gedoe wat betreft het slechts kunnen kiezen voor zorginstellingen waar uw verzekeraar een contract mee heeft. Dit wordt door veel mensen ervaren als erg prettig. 

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  € 175
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
Uw korting met het Postcode Zorgcollectief

€ 100,68 p/j

€ 157,20 p/j

€ 167,76 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Nationale Nederlanden Zorgverzekering 2020 [PDF]


Als verzekerde bij Nationale Nederlanden heeft u recht op een groot aantal speciale kortingen op diensten en producten die uw gezondheid bevorderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sport. Ook kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de gratis Gezondheidslijn, waar u terecht kunt met vragen over gezondheidskwesties. Kortom, met uw 18 jaar zorgverzekering middels deelname aan het Postcode Zorgcollectief krijgt u kortingen, vrijheid en extra diensten. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd bent tegen een laag tarief en heeft u geen zorgen over uw zorgverzekering.

De extra's van uw 18 jaar zorgverzekering

in samenwerking met