in samenwerking met

Over het Postcode Zorgcollectief

Het Postcode Zorgcollectief is gestart omdat we geloven dat we samen sterk zijn. In ons collectief sluiten we niemand uit omdat we geloven dat iedereen recht heeft op betaalbare zorg. Dus of u nu een baan heeft, ondernemer, werkzoekende, student of gepensioneerd bent: bij het Postcode Zorgcollectief is iedereen welkom met een postcode.

We bieden een hoge korting op de uitgebreide Nationale Nederlanden zorgverzekering en geloven er in dat we door een fit leven ook minder zorgkosten maken op de langere termijn. 

We geloven dat een actief leven door te bewegen en sporten zorgt voor een gezonder leven. Daarom promoten we een gezonde en actieve levensstijl. En als het nodig is dan is er een goede zorgverzekeraar die je bij staat om beter te worden.

Meer dan 34.000 Nederlanders doen al mee met het Postcode Zorgcollectief. Ook meedoen met het Postcode Zorgcollectief?
Bereken vrijblijvend uw premie.

Wie maken het Postcode Zorgcollectief mogelijk?

Het Postcode Zorgcollectief is een initiatief van Herland Pensioen en Zorg. Herland Pensioen en Zorg is een onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in collectieve zorgcontracten voor werkgevers/werknemers en belangenverenigingen.

De belangen van de verzekerden bij Nationale Nederlanden via het Postcode Zorgcollectief zijn ondergebracht in een stichting : De Stichting Postcode Zorgcollectief. Deze stichting behartigt de belangen van de verzekerden en onderhandelt met de verzekeraar over premie, kortingen en voorwaarden.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

in samenwerking met