in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Voordelen van het Postcode Zorgcollectief

Voordelen

De zorgverzekering is een grote maandelijkse kostenpost voor ons allemaal. Samen met het verplicht eigen risico betalen we jaarlijks een hoog bedrag voor onze zorg. Wij bieden met het Postcode Zorgcollectief de mogelijkheid om deze kosten flink omlaag te brengen. Profiteer samen met duizenden anderen van de voordelen van onze collectieve zorgverzekering!

U kunt tot wel 30% besparen op de aanvullende verzekeringen.. Dit geldt voor iedereen die zich via ons collectief verzekert voor de zorg bij top verzekeraar Nationale Nederlanden. Uw voordelen zijn groot, u bespaart zo snel en zonder moeite wel honderden euro's! Meer dan 34.000 Nederlanders gingen u al voor

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Voordelen van het Postcode Zorgcollectief zorgverzekering bij Nationale Nederlanden:

 

Door een collectieve zorgverzekering af te sluiten via ons Postcode zorgcollectief, weet u zeker dat u meeprofiteert van grote kortingen op uw zorgverzekering. Nationale Nederlanden biedt uw voordelen van een grote gerenommeerde verzekeraar. Samen zorgen we voor een gezond leven met goedkope zorg.

Verlaag nu uw maandelijkse kosten voor de zorg en profiteer van uw voordelen met  ons Postcode Zorgcollectief. Samen met Nationale Nederlanden bieden we alle deelnemers de beste zorg tegen de laagste prijs. Bereken nu uw premie en bekijk uw voordelen van deelname aan ons Postcode Zorgcollectief!


Meer informatie over de zorgverzekering op NN.nl

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

 

 

in samenwerking met