in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Collectiviteitskorting Nationale Nederlanden

Ieder jaar weer is het verstandig om te bekijken welke zorgverzekeraars de beste service en premies bieden voor een goede zorgverzekering. Het kan lastig zijn om een goede vergelijking te maken. De onderlinge verschillen tussen de verzekeraars zijn niet altijd even duidelijk. Toch kan een verkeerde keuze wat betreft de verzekering voor de zorg grote gevolgen hebben. Zo blijkt vaak dat een aanbieder van een dergelijke verzekering u verplicht kan stellen om een bepaald ziekenhuis of een bepaalde specialist te bezoeken, omdat u bij een ander geen recht heeft op een vergoeding van de behandeling. Met de collectiviteitskorting Nationale Nederlanden is het nu mogelijk om tegen een grote korting (tot wel 30%) gebruik te maken van een betrouwbare verzekering voor de zorg met veel extra voordelen.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

De voordelen van de verzekering met de collectiviteitskorting Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden biedt haar verzekerden een groot aantal extra diensten waar men gratis gebruik van kan maken wanneer men kiest voor de verzekering met de collectiviteitskorting Nationale Nederlanden. Allereerst heeft u bij deze verzekeraar om zelf te kiezen naar welk ziekenhuis of specialist in Nederland u gaat voor uw behandeling. Zo weet u zeker dat u de beste zorg krijgt, of bijvoorbeeld kunt kiezen voor een ziekenhuis in uw eigen woonplaats. Dat is wel zo prettig. Ook heeft u recht op gratis Wachtlijstbemiddeling. Wilt u snel geholpen worden maar bent u op een wachtlijst geplaatst? Dan gaat het team van Nationale Nederlanden voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat u snel geholpen kunt worden.

Extra hulp met de collectiviteitskorting Nationale Nederlanden verzekering met korting

Het kan zomaar gebeuren. U voelt zich niet goed, of u maakt u zorgen om de gezondheid van een van de leden van uw gezin. In het weekend of laat in de avond kan het bellen van een spoedpost of een noodarts een drempel opwerpen. Als verzekerde met de collectiviteitskorting Nationale Nederlanden maakt u gratis 24 uur per dag gebruik van de Gezondheidslijn. Uiteraard dient u bij duidelijke noodgevallen direct contact op te nemen met een arts. Iedereen kan zich aanmelden voor de verzekering van Nationale Nederlanden via het open collectief. Door de inkoop van verzekeringen voor de zorg kan er een flinke korting gegeven worden, waar u uw voordeel mee kunt doen. Overstappen? Het wordt allemaal voor u geregeld en uw oude verzekering wordt voor u opgezegd. Maak nu een proefberekening voor de collectiviteitskorting Nationale Nederlanden verzekering en bekijk hoeveel geld u kunt besparen op uw zorg.

in samenwerking met