in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Luxe verpleging zorgverzekering

Met het Postcode Zorgcollectief bieden wij nu de mogelijkheid om met een grote korting het voor de wet verplichte basispakket voor de zorg af te nemen via verzekeraar Nationale Nederlanden. Dit doen wij door middel van het aanbieden van een voordelige collectieve zorgverzekering.
Uiteraard is het mogelijk om met een korting tot wel 30% tevens aanvullende pakketten af te nemen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan luxe verpleging, vergoed door uw zorgverzekering.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Voordelen van luxe verpleging die word vergoed door uw zorgverzekering

Een zorgverzekering bij Nationale Nederlanden via het Postcode Zorgcollectief kent vele voordelen. Zo hoeft u bij aanmelding voor de zorgverzekering geen medische keuring te doorlopen. Tevens heeft u een geheel vrije keuze wat betreft het kiezen van uw ziekenhuis, specialist, of andere zorgverlener.
 
Bij een verblijf in het ziekenhuis is het prettig om bijvoorbeeld meer privacy en luxe zorg te hebben. Met de luxe verpleging zorgverzekering van Nationale Nederlanden kunt u op uw eigen manier vorm geven aan uw verblijf in de zorginstelling. Wij zetten de voordelen van de luxe verpleging zorgverzekering voor u op een rij;

  • U ontvangt een vergoeding voor luxe zorg van maximaal 150 euro per dag.

  • Het gebruik van internet, radio en televisie worden vergoed.

  • Het luxe arrangement verschilt per ziekenhuis. Daarom is het prettig dat u bij Nationale Nederlanden altijd zelf uw ziekenhuis mag kiezen.

  • Biedt uw ziekenhuis geen luxe arrangement? Dan heeft u recht op een vergoeding van 70 euro per dag.

U sluit de luxe verpleging zorgverzekering eenvoudig af ter aanvulling op uw basis zorgverzekering bij Nationale Nederlanden, via het Postcode Zorgcollectief. Zo kiest u zelf voor een luxe verzorgingsplan, wanneer u bijvoorbeeld in het komende jaar een ingreep uit wilt laten voeren.

Meer informatie over luxe verpleging op NN.nl

U kunt meer informatie over luxe verpleging en de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

 

in samenwerking met