in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Alternatieve geneeswijzen zorgverzekering: tot 30% korting

Voor veel mensen zijn vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Door mee te doen met het Postcode Zorgcollectief profiteert u van hoge vergoedingen op alternatieve geneeswijzen, waaronder acupunctuur, homeopathie en osteopathie. 

De korting op de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden kan oplopen tot wel 30%. Meer dan 30.000 Nederlanders gingen u al voor.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Alternatieve geneeswijzen vergoed krijgen

Acupunctuur

Veel zorgverzekeraars bieden geen vergoeding voor de alternatieve geneeswijzen of voor bijvoorbeeld antroposofische zorg middels het basispakket. Dit is ook bij onze verzekeraar Nationale Nederlanden het geval. Toch kunnen we met onze korting op de aanvullende pakketten de mogelijkheid bieden om goede vergoedingen te ontvangen voor alternatieve zorg met korting. Denk bijvoorbeeld aan acupunctuur, homeopathie, osteopathie en meer populaire alternatieve geneeswijzen.


Bereken nu uw korting op de alternatieve geneeswijzen zorgverzekering

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om direct uw voordeel te berekenen. Wij maken het nu voor iedereen mogelijk om goedkoop verzekerd te zijn voor zorg van hoge kwaliteit, naar uw wensen. Zo bent u gegarandeerd van de meest voordelige alternatieve geneeswijzen zorgverzekering met een restitutiepolis bij de betrouwbare verzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden.

Meer informatie over alternatieve geneeswijzen en vergoedingen op NN.nl

U kunt meer informatie over alternatieve geneeswijzen vergoedingen en de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

 

in samenwerking met