in samenwerking met

Alternatieve geneeswijzen zorgverzekering: tot 30% korting

Voor veel mensen zijn vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Door mee te doen met het Postcode Zorgcollectief profiteert u van hoge vergoedingen op alternatieve geneeswijzen, waaronder acupunctuur, homeopathie en osteopathie. 

De korting op de collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd kan oplopen tot wel 30%. Meer dan 30.000 Nederlanders gingen u al voor.

Bereken uw premie & bekijk korting

Alternatieve geneeswijzen vergoed krijgen

Acupunctuur

Veel zorgverzekeraars bieden geen vergoeding voor de alternatieve geneeswijzen of voor bijvoorbeeld antroposofische zorg middels het basispakket. Dit is ook bij onze verzekeraar Delta Lloyd het geval. Toch kunnen we met onze korting op de aanvullende pakketten de mogelijkheid bieden om goede vergoedingen te ontvangen voor alternatieve zorg met korting. Denk bijvoorbeeld aan acupunctuur, homeopathie, osteopathie en meer populaire alternatieve geneeswijzen.

Maak uw keuze welke vergoeding u wilt voor alternatieve geneeswijzen

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  100%
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
U bespaart met het Postcode Zorgcollectief

€ 159,84 p/j

€ 215,40 p/j

€ 218,64 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

 

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Delta Lloyd Zorgverzekering 2018 [PDF]


Vindt u het belangrijk dat u zelf uw zorgaanbieder kunt kiezen? En hecht u waarde aan een goede alternatieve geneeswijzen zorgverzekering? Kies dan voor een van de goedkope aanvullende pakketten met de volgende voordelen;

 

  • Met het Extra aanvullende pakket voor de alternatieve geneeswijzen van Delta Lloyd krijgt u alternatieve geneesmiddelen vergoed, mits ze geregistreerd zijn. Dit is overigens bij iedere zorgverzekeraar, die deze middelen vergoed, het geval. Er geldt bij het Extra pakket een vergoeding van alternatieve behandelingen van 50 Euro per dag.

  • Met de Comfort, Compleet en Top pakketten van Delta Lloyd krijgt u een vergoeding van 500, 1000 of 1500 Euro als totale vergoeding voor de alternatieve geneesmiddelen en behandelingen.

Op deze aanvullende pakketten krijgt u middels deelname aan het Postcode Zorgcollectief, naast de korting op het basispakket (verplicht pakket) aanzienlijke kortingen oplopend tot wel 30%. Op deze manier kunt u de alternatieve zorg krijgen die u wenst, tegen een laag tarief.
 

Bereken nu uw korting op de alternatieve geneeswijzen zorgverzekering

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om direct uw voordeel te berekenen. Wij maken het nu voor iedereen mogelijk om goedkoop verzekerd te zijn voor zorg van hoge kwaliteit, naar uw wensen. Zo bent u gegarandeerd van de meest voordelige alternatieve geneeswijzen zorgverzekering met een restitutiepolis bij de betrouwbare verzekeringsmaatschappij Delta Lloyd.
 

Meer informatie over alternatieve geneeswijzen en vergoedingen op DeltaLloyd.nl

U kunt meer informatie over alternatieve geneeswijzen en vergoedingen vinden op DeltaLloyd.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. Maar let op: als u wilt profiteren van de hoge korting van het Postcode Zorgcollectief dient u via PostcodeZorgcollectief.com uw zorgverzekering af te sluiten.
Begrepen, ik wil naar DeltaLloyd.nl om meer te lezen over alternatieve geneeswijzen en vergoedingen >

of

Bereken vrijblijvend uw premie bij het Postcode Zorgcollectief >

in samenwerking met