in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Collectief Nationale Nederlanden: nu tot 30% korting

Het collectief Nationale Nederlanden is in het leven geroepen om de premie voor de zorgverzekering omlaag te brengen. Voor velen van ons is deze premie (na de huur of een hypotheek) de grootste kostenpost wat betreft de maandelijkse lasten. Het kan behoorlijk ingewikkeld zijn om ieder jaar weer de beste aanbieder van een verzekering voor de zorg te vinden, die niet alleen een lage premie vraagt maar toch de beste zorg biedt. Daar is nu een oplossing voor. Deelname aan het open collectief Nationale Nederlanden maakt het voor iedereen mogelijk om optimaal verzekerd te zijn met een korting op de premie tot 30%.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

De voordelen van het collectief Nationale Nederlanden

Wat mag u verwachten bij het afsluiten van een zorgverzekering via het collectief Nationale Nederlanden (deelname is gratis)? Allereerst krijgt u een flinke korting op de premie voor de verplicht gestelde basis zorgverzekering. Maar daar blijft het niet bij. Wilt u het hele gezin op deze manier verzekeren en tevens eventueel aanvullende pakketten afsluiten voor enkele leden van uw gezin? Dan kan de korting flink oplopen. Zo weet u zeker dat iedereen optimaal en goedkoop verzekerd is voor de beste zorg.

Optimale zorgkeuze met het collectief Nationale Nederlanden

Bij veel aanbieders van een zorgverzekering is het niet mogelijk om volledig vrij te zijn in uw keuze voor het bezoeken van een bepaalde specialist of een bepaald ziekenhuis. Zo kan het voorkomen dat u (binnen Nederland) zult moeten reizen om een behandeling met vergoeding te kunnen ondergaan. Dat levert veel stress op en extra kosten. Met de zorgverzekering van het collectief Nationale Nederlanden kiest u zelf waar u behandeld wilt worden. Wenst u een second opinion voor een diagnose of probleem met uw gezondheid? Dan wordt deze second opinion voor u vergoed.

Extra voordelen van het collectief Nationale Nederlanden

Naast tot 30% korting op de zorgverzekering biedt NN meer voordelen wanneer u een zorgverzekering afsluit bij deze maatschappij via het collectief Nationale Nederlanden. Een aantal voorbeelden? Wanneer u vragen heeft of u zorgen heeft over de gezondheid van iemand in uw gezin, dan kunt u op ieder moment gebruik maken van de Gezondheidslijn. Deze lijn is 24 uur per dag beschikbaar. Zo weet u snel wat u kunt doen en bent u gerust gesteld. Staat u op een wachtlijst voor een behandeling? Geen probleem. Met de gratis Nationale Nederlanden Wachtlijstbemiddeling bent u snel geholpen. Maak nu snel een proefberekening voor de premie van het collectief Nationale Nederlanden. Zo weet u snel hoeveel geld u kunt besparen op de premie voor goede zorg voor u en uw gezin.

in samenwerking met