in samenwerking met

Collectief NN: doe mee en ontvang tot 30% korting

Met een collectieve verzekering voor de zorg bent u voordeliger uit. Veel grotere bedrijven maken het mogelijk voor werknemers om een korting te krijgen op een groot ingekochte zorgverzekering. Hebt u niet het geluk dat u deel kunt nemen aan een collectief plan voor de zorg? Of doet u dat wel op dit moment, maar wilt u toch graag weten of het nog voordeliger kan? Dan kunt u deelnemen aan het open collectief voor de zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Deelname aan dit collectief is gratis en beschikbaar voor iedere inwoner van ons land. Zo kunt u met een grote groep mensen een zeer uitgebreide zorgverzekering nemen met goede extra voorwaarden en services. Bent u nieuwsgierig naar het collectief NN (Nationale Nederlanden)? Lees dan vooral verder.

In 2019 hoge korting op Nationale Nederlanden Zorgverzekering met vrije zorgkeuze.

Voor iedereen tot wel 30% collectiviteitskorting op aanvullende zorgverzekeringen

Volgens MoneyView de beste vergoedingen voor fysiotherapie, kraamzorg en meer

Meer dan 34.000 Nederlanders gingen u al voor en zijn zeer tevreden

Tot 30% korting op uw zorgpremie met het collectief NN

Neemt u deel aan het collectief NN? Dan mag u allereerst rekenen op een flinke korting op de premie voor de basisverzekering voor de zorg. Deze verzekering is verplicht gesteld door de overheid. Uiteraard kunt u veel voordeel behalen met het kiezen van de meest voordelige aanbieder van deze verzekering voor de zorg. Tevens ontvangt u via het collectief NN een korting op eventuele aanvullende pakketten die u afsluit bij de zorgverzekering, zoals een dekking voor tandheelkunde kosten. Zo loopt uw korting op tot wel 30%!

Gratis extra's bij de zorgverzekering via het collectief NN

Nationale Nederlanden is een betrouwbare verzekeraar met een goede reputatie. Met een grote focus op een goede service en snelle hulp tegen lage kosten bent u met het collectief NN voordelig uit. Wilt u zelf kunnen bepalen welk ziekenhuis in Nederland u bezoekt? En welke specialist u wilt inschakelen voor een diagnose of behandeling? Dat kan met een zorgverzekering bij Nationale Nederlanden. Zo bent u bijvoorbeeld niet gebonden aan een ziekenhuis of grote afstand om aanspraak te kunnen maken op een vergoeding voor uw behandeling. Ook maakt u als verzekerde bij NN gratis gebruik van de Gezondheidslijn. Deze lijn is 24 uur per dag bereikbaar voor vragen betreffende de gezondheid, symptomen of hulpverleners. Dat geeft rust!

De korting bij het collectief NN vergelijken met uw huidige zorgpremie

Maak gratis een eenvoudige proefberekening voor de zorgpremie via het collectief NN plan. Zo ziet u direct hoeveel geld u kunt besparen wanneer u overstapt naar deze nieuwe zorgverzekering met een perfecte service. Overstappen? Uw oude verzekering wordt voor u opgezegd. Zo bent u vrij van zorgen en kunt u starten met besparen.

in samenwerking met