in samenwerking met

Collectief verzekerd maar niet meer werkzaam: zo krijgt u tot 30% collectiviteitskorting op uw zorgverzekering!

Bent u collectief verzekerd maar niet meer werkzaam bij uw vorige werkgever? Of bent u binnenkort van plan te stoppen met uw baan? Wanneer u collectief verzekerd maar niet meer werkzaam bent bij uw werkgever dan zal de rekening voor uw zorgverzekering weer oplopen. U ontvangt (binnenkort) immers geen korting meer op uw zorgverzekering bij uw huidige verzekeraar. Toch is er een manier waarop u ook in de toekomst gebruik zult kunnen maken van een flinke korting op uw zorgverzekering.

Door middel van deelname aan het Postcode Zorgcollectief heeft u recht op een mooie korting op zowel uw basispolis als op de aanvullende verzekeringen die u wellicht nodig heeft. Deelname aan dit collectief is gratis. Doe uw voordeel met de kortingen via het Postcode Zorgcollectief en bespaar flink op de zorgverzekeringen voor uw hele gezin. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd.

In 2019 hoge korting op Nationale Nederlanden Zorgverzekering met vrije zorgkeuze.

Voor iedereen tot wel 30% collectiviteitskorting op aanvullende zorgverzekeringen

Volgens MoneyView de beste vergoedingen voor fysiotherapie, kraamzorg en meer

Meer dan 34.000 Nederlanders gingen u al voor en zijn zeer tevreden

Maak uw keuze voor aanvullende verzekeringen en bespaar:

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  € 175
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
Uw korting met het Postcode Zorgcollectief

€ 165,48 p/j

€ 216,24 p/j

€ 222,72 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Nationale Nederlanden Zorgverzekering 2019 [PDF]


Collectief verzekerd maar niet meer werkzaam? Kies voor deze kortingen

Wanneer u zich aanmeldt voor deelname aan het Postcode Zorgcollectief en gebruik maakt van de Nationale Nederlanden restitutiepolis, dan heeft u recht op maar liefst 8% korting op uw basis zorgpolis. Tevens ontvangt u 20% korting op een aanvullende tandartsverzekering. Wilt u meer aanvullende polissen afsluiten? Dan krijgt u op deze polissen 15% tot zelfs 30% korting. Zo kunt u een geheel zorgpakket afsluiten dat exact gericht is op uw eigen wensen en behoeften. Deze kortingen gelden voor iedereen die gebruik maakt van deze verzekering via het zorgcollectief. Zo kan het hele gezin gebruik maken van de grote kortingen en kunt u flink besparen op de kosten voor de zorg. Bent u nu nog collectief verzekerd maar niet meer werkzaam voor uw werkgever? Dan heeft u op ieder gewenst moment in het lopende jaar het recht om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Maak hier handig gebruik van en voorkom het moeten betalen van hoge tarieven voor uw zorgpolis.

Collectief verzekerd maar niet meer werkzaam? Er zijn meer voordelen

Naast de kortingen die u krijgt bij deelname aan ons zorgcollectief mag u bij Nationale Nederlanden altijd zelf kiezen voor uw ziekenhuis, zorgverlener of specialist naar eigen voorkeur. Tevens wordt een second opinion door een topspecialist vergoed! Als extra service heeft Nationale Nederlanden voor verzekerden de Gezondheidslijn in het leven geroepen. Bij deze gratis lijn kunt u 24 uur per dag terecht met vragen betreffende uw gezondheid. Kortom, Nationale Nederlanden biedt een totaalpakket aan goede verzekeringen voor de zorg met vele extra's. 

 

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met