in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Collectief verzekerd maar niet meer werkzaam: zo krijgt u tot 30% collectiviteitskorting op uw zorgverzekering!

Bent u collectief verzekerd maar niet meer werkzaam bij uw vorige werkgever? Of bent u binnenkort van plan te stoppen met uw baan? Wanneer u collectief verzekerd maar niet meer werkzaam bent bij uw werkgever dan zal de rekening voor uw zorgverzekering weer oplopen. U ontvangt (binnenkort) immers geen korting meer op uw zorgverzekering bij uw huidige verzekeraar. Toch is er een manier waarop u ook in de toekomst gebruik zult kunnen maken van een flinke korting op uw zorgverzekering.

Door middel van deelname aan het Postcode Zorgcollectief heeft u recht op een mooie korting op zowel uw basispolis als op de aanvullende verzekeringen die u wellicht nodig heeft. Deelname aan dit collectief is gratis. Doe uw voordeel met de kortingen via het Postcode Zorgcollectief en bespaar flink op de zorgverzekeringen voor uw hele gezin. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

 

Collectief verzekerd maar niet meer werkzaam? Kies voor deze kortingen

Wanneer u zich aanmeldt voor deelname aan het Postcode Zorgcollectief en gebruik maakt van de Nationale Nederlanden combinatiepolis, dan heeft u recht op maar liefst 20% korting op een aanvullende tandartsverzekering. Wilt u meer aanvullende polissen afsluiten? Dan krijgt u op deze polissen 15% tot zelfs 30% korting. Zo kunt u een geheel zorgpakket afsluiten dat exact gericht is op uw eigen wensen en behoeften. Deze kortingen gelden voor iedereen die gebruik maakt van deze verzekering via het zorgcollectief. Zo kan het hele gezin gebruik maken van de grote kortingen en kunt u flink besparen op de kosten voor de zorg. Bent u nu nog collectief verzekerd maar niet meer werkzaam voor uw werkgever? Dan heeft u op ieder gewenst moment in het lopende jaar het recht om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Maak hier handig gebruik van en voorkom het moeten betalen van hoge tarieven voor uw zorgpolis.

Collectief verzekerd maar niet meer werkzaam? Er zijn meer voordelen

Naast de kortingen die u krijgt bij deelname aan ons zorgcollectief mag u bij Nationale Nederlanden altijd zelf kiezen voor uw ziekenhuis, zorgverlener of specialist naar eigen voorkeur. Tevens wordt een second opinion door een topspecialist vergoed! Als extra service heeft Nationale Nederlanden voor verzekerden de Gezondheidslijn in het leven geroepen. Bij deze gratis lijn kunt u 24 uur per dag terecht met vragen betreffende uw gezondheid. Kortom, Nationale Nederlanden biedt een totaalpakket aan goede verzekeringen voor de zorg met vele extra's. 

 

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met