in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Collectief verzekerd via oude werkgever: stap over en ontvang een collectiviteitskorting tot 30%

Veel werkgevers van (met name) grotere bedrijven bieden een voordelige zorgverzekering aan met een collectiviteitskorting voor hun werknemers. Door middel van deelname aan deze collectieve verzekering kan men veel voordeel behalen en een goed pakket afnemen voor de zorg. Maar wanneer u onverhoopt ontslagen wordt of wanneer u stopt met werken voor deze werkgever, vervalt uiteraard uw recht op deelname aan deze collectieve zorgverzekering. In dat geval is er gelukkig toch nog een mogelijkheid om collectief verzekerd te zijn; u kunt deelnemen aan het Postcode Zorgcollectief. Wanneer u collectief verzekerd was via uw oude werkgever valt er dus nog steeds veel voordeel te behalen.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs


U bent niet meer collectief verzekerd via uw oude werkgever?

U heeft (binnenkort) geen recht meer op deelname aan de collectieve zorgverzekering van uw werkgever? Dan bieden we u middels deelname aan het gratis Postcode Zorgcollectief toch een zeer voordelige manier om een grote korting te krijgen op een uitmuntende zorgverzekering bij Nationale Nederlanden. U krijgt 15% tot 30% op de aanvullende verzekeringen die u kiest. Uiteraard is dit niet verplicht. Kiest u voor een aanvullende tandartsverzekering? Dan bieden we u een korting van 20%!

Heeft u kinderen onder de 18 jaar? Dan kunnen zij gratis meeverzekerd worden wanneer u niet meer collctief verzekerd via uw oude werkgever bent. Uiteraard kunnen alle leden van uw gezin deelnemen. Tevens is het belangrijk om te weten dat u geheel vrij bent in het kiezen van uw zorgaanbieder. 
 

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met