in samenwerking met

Collectieve zorgverzekering gemeente: voor alle gemeentes in Nederland!

Een collectieve zorgverzekering gemeente is een mooie manier om voordelig een goede verzekering voor de zorg af te sluiten. In veel grotere gemeenten is het dan ook mogelijk om bijvoorbeeld via een collectief een basis verzekering voor de zorg af te sluiten. Deze verzekering is verplicht gesteld door de overheid voor alle inwoners van ons land. Het is dus prettig om een goede verzekering voor de zorg af te kunnen sluiten die een goede dekking biedt tegen een lage premie. Maar niet iedereen kan gebruik maken van de collectieve zorgverzekering gemeente. Vaak is de deelname en het aanmelden voor een dergelijke verzekering gebonden aan bijvoorbeeld een inkomensgrens. Zo maakt men het afsluiten van een basis verzekering betaalbaar voor degenen met een lager inkomen. Voldoet u niet aan de voorwaarden? Dan hebben we goed nieuws. U kunt gebruik maken van een korting op de premie voor de zorg tot wel 30%. Hoe werkt dat?

Kies voor Gratis Persoonlijk Advies en ontvang tot 30% Korting op aanvullende NN zorgverzekering

Zeer hoge korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en (huis)arts

Inclusief Persoonlijk Gezondheidsadvies: door een thuistest óf sportarts

Iedere inwoner van Nederland heeft een zorgverzekering nodig. Deze dekt de kosten van een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis, maar ook de kosten van andere zorgverleners. Een zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en eventuele aanvullende verzekeringen. De basisverzekering vergoedt alleen de noodzakelijke zorg. Wilt u ook uw tandartskosten of bezoek aan de fysiotherapeut door de zorgverzekering laten vergoeden? Dan kunt u daar aanvullende verzekeringen voor afsluiten. Voor de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen betaalt u elke maand een bedrag aan premie. Hoe meer zorg u wilt verzekeren, hoe hoger de premie zal zijn. Voor mensen met een lager inkomen is het vaak mogelijk om een collectieve zorgverzekering via de gemeente aan te vragen. Heeft u geen laag inkomen? Ook dan kunt u met de collectieve zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief profiteren van hoge korting. 

Geen collectieve zorgverzekering gemeente afsluiten maar wel 30% korting

Wilt u zo voordelig mogelijk gebruik kunnen maken van een zeer goede zorgverzekering met een uitgebreide dekking, veel vergoedingen en gratis extra diensten? Ook als u geen collectieve zorgverzekering kunt of wilt afsluiten is er een open collectief waar iedereen in ons land gratis aan mee kan doen. Met de collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden heeft u de beste zorg tegen de laagste premie, met uitstekende voorwaarden. Maak een proefberekening voor de premie met korting voor deze zorgverzekering via het open collectief. Zo ontdekt u snel hoeveel geld u en de overige leden uit uw gezin besparen met deze verzekering voor de zorg.

Geen collectieve zorgverzekering gemeente? Profiteer van de NN collectieve zorgverzekering

Wanneer u ziek bent of een behandeling of diagnose nodig heeft is het niet prettig om ver te moeten reizen naar een ziekenhuis waarvoor uw zorgverzekeraar een vergoeding biedt. Vaak hebben zorgverzekeraars contracten gesloten met bepaalde zorgverleners. Wilt u zelf kunnen kiezen voor het ziekenhuis of de specialist waar u zich goed bij voelt? Met de goedkope collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden kiest u zelf. Ook een second opinion door een top specialist behoort tot de mogelijkheden wanneer u een zorgverzekering neemt bij NN. Kortom, u heeft geen collectieve zorgverzekering nodig! Of vergelijk de premie voor de NN collectieve verzekering met uw huidige premie voor de collectieve zorgverzekering gemeente. Wellicht kan het goedkoper! Maak een proefberekening en ontdek de vele voordelen en lage kosten van de zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Ook zonder collectieve zorgverzekering gemeente bent u optimaal verzekerd en voordelig uit.

Zorgverzekering voor lage inkomens

Heeft u een lager inkomen? Dan kan de premie voor de zorgverzekering een behoorlijke aanslag op uw maandlasten zijn. Gemeenten in Nederland zijn zich bewust van die hoge kosten voor lage inkomens. Daarom biedt elke gemeente een collectieve zorgverzekering aan om inwoners met een lager inkomen te helpen. Op de website van elke gemeente staat informatie over deze zorgverzekering voor lage inkomens. Daar leest u wat de voorwaarden zijn om u voor deze verzekering te kunnen aanmelden. Als u niet in aanmerking komt, kan het een flinke uitdaging zijn om elke maand het premiebedrag te betalen. Is er nog een andere mogelijkheid om uw premie te verlagen en te besparen op uw vaste lasten? Zeker, die is er! U kunt zich namelijk ook aanmelden bij het Postcode Zorgcollectief.

Op onze website kunt u meer informatie vinden over de verschillende collectieve zorgverzekeringen die aangevraagd kan worden via gemeentes:

Iedereen is welkom bij het Postcode Zorgcollectief

Het Postcode Zorgcollectief is er voor iedereen. U kunt zich altijd aanmelden, ook als u een lager inkomen heeft. Bij het Postcode Zorgcollectief maakt u gebruik van een uitstekende zorgverzekering van Nationale Nederlanden. U krijgt hoge kortingen op uw premie. Bij de aanvullende verzekeringen kunnen die oplopen tot wel 30%! Het Postcode Zorgcollectief wil betaalbare zorg mogelijk maken voor het hele gezin. Daarom zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd. Deze zorgverzekering van Nationale Nederlanden keert de beste vergoedingen uit voor aanvullende kosten als kraamzorg en fysiotherapie. Daarnaast is de service uitstekend. Zo kunt u altijd bellen met de Nationale Nederlanden Gezondheidslijn voor vragen over uw gezondheid of zorg.

 

Meer voordeel bij het Postcode Zorgcollectief

Met de zorgverzekering van het Postcode Zorgcollectief heeft u geen hoge kosten. U mag uw eigen risico in termijnen betalen, zodat u niet in één keer hoge bedragen hoeft over te maken. Daarnaast krijgt u ook nog korting op voorzieningen die u helpen om fit en gezond te blijven. Zo kunt u voor een betaalbaar bedrag werken aan een gezonde levensstijl. En wilt u zekerheid over een diagnose of behandeling die uw arts heeft voorgesteld? Dan kunt u altijd een second opinion bij een specialist aanvragen. Bij het Postcode Zorgcollectief bent u dus betaalbaar verzekerd voor uw zorgkosten en krijgt u ook nog eens veel extra voordeel. U hoeft zich alleen maar aan te melden.

Vrije zorgkeuze met een zorgverzekering van Nationale Nederlanden

Zelf kiezen waar u zorg ontvangt, wie wil dat niet? Het is mogelijk met de Nationale Nederlanden Zorgverzekering van het Postcode Zorgcollectief. U heeft 100% vrije zorgkeuze. Zo beslist u zelf in welk ziekenhuis u zich wilt laten behandelen en kiest u zelf uw fysiotherapeut die het beste bij u past. De nota’s van de zorgverleners kunt u eenvoudig declareren bij de zorgverzekering. Het maakt niet uit of u voor een zorgaanbieder in de regio kiest of elders in het land. Daarin bent u helemaal vrij. Wilt u ook vrije zorgkeuze en besparen op uw vaste lasten? Bereken geheel vrijblijvend uw premie bij het Postcode Zorgcollectief. U kunt zich altijd aanmelden, ook als u een lager inkomen heeft. Het Postcode Zorgcollectief sluit niemand uit. Ontdek hoeveel korting u kunt krijgen. U kunt zich snel en gemakkelijk voor deze zorgverzekering aanmelden. Uw huidige verzekering wordt dan voor u opgezegd en u kunt profiteren van een betaalbare zorgverzekering, die u echt verder helpt.

in samenwerking met