in samenwerking met

Collectieve zorgverzekering na ontslag: stap nu over en ontvang tot 30% collectiviteitskorting

Het is prettig om korting te krijgen op een zorgverzekering. Dat vinden we allemaal. En het is fijn om via de werkgever gebruik te kunnen maken van een voordelige zorgverzekering middels een collectieve regeling. Maar wanneer de collectieve zorgverzekering na ontslag ten einde loopt, start het zoeken naar een goede verzekeraar opnieuw. Gelukkig is er nu een oplossing voor iedereen die de voordelen wil genieten van een collectieve zorgverzekering met een stevige korting. Middels deelname aan het gratis Postcode Zorgcollectief kan iedereen zich (bijvoorbeeld na een ontslag) aanmelden voor een goedkope collectieve zorgverzekering bij Nationale Nederlanden.

Kies voor Gratis Persoonlijk Advies en ontvang tot 30% Korting op aanvullende NN zorgverzekering

Zeer hoge korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en (huis)arts

Inclusief Persoonlijk Gezondheidsadvies: door een thuistest óf sportarts


Een collectieve zorgverzekering na ontslag afsluiten

Wat biedt het Postcode Zorgcollectief u? Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor het afsluiten van aanvullende zorgverzekeringen. Wenst u een tandartsverzekering af te sluiten via het Postcode Zorgcollectief? Dan krijgt u 20% korting op dit pakket! Op de overige aanvullende verzekeringen ontvangt u 15% tot 30% procent korting. Zo bespaart u enorm op de jaarlijkse (en de maandelijkse) kosten voor de zorg. Heeft u kinderen tot 18 jaar? Dan worden zij gratis meeverzekerd. Uiteraard kan het hele gezin meeprofiteren van de goede en goedkope zorgverzekering bij Nationale Nederlanden en heeft u toch een collectieve zorgverzekering na ontslag.

Overige voordelen van een collectieve zorgverzekering na ontslag

Zou het niet prettig zijn om 24 uur per dag gratis vragen te kunnen stellen aan experts over uw gezondheid? Wanneer u gebruik maakt van de collectieve zorgverzekering bij Nationale Nederlanden kunt u gratis gebruik maken van de Gezondheidslijn. Ook wanneer u zelf het liefst de vrijheid heeft om te kiezen voor een zorgverlener of specialist naar uw keuze, kunt u terecht bij Nationale Nederlanden. Tevens biedt deze verzekeraar leuke kortingen op activiteiten die uw gezondheid bevorderen. Soms is het prettig om een second opinion in te kunnen winnen bij medische vraagstukken. Wanneer het om uw gezondheid gaat hoeft u zich geen zorgen te maken over de eventuele kosten hiervan. Middels de collectieve zorgverzekering bij Nationale Nederlanden heeft u recht op een second opinion van een topspecialist. 

Zo ziet u maar hoe compleet een collectieve zorgverzekering na ontslag kan zijn. In Nationale Nederlanden hebben wij een zeer professionele en betrouwbare zorgverzekeraar gevonden die het goed voor heeft met de verzekeringsnemers. U kunt rekenen op een betrouwbare service tegen een alleszins voordelig tarief. 

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met