in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden

Het kan behoorlijk lastig zijn om een goede aanbieder te vinden van een uitgebreide zorgverzekering tegen een lage premie. Tegenwoordig dienen we allemaal rekening te houden met het zogeheten eigen risico wanneer er gedurende het lopende jaar kosten worden gemaakt voor noodzakelijke gezondheidszorg. Hier is niets aan te doen. Wel kunt u zelf uw zorgkosten omlaag brengen door te kiezen voor een goede verstrekker van een zorgverzekering met een flinke korting op de maandelijkse premie. Met de collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden heeft u de zorg goed en goedkoop geregeld. Hoe is dat mogelijk?

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

De vele voordelen van de goedkope collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden

U kent het begrip 'collectieve verzekering' ongetwijfeld. Sinds medio 2018 is Nationale Nederlanden gestart met het aanbieden van een zeer positief beoordeeld pakket voor de (basis) zorg. Uiteraard kunt u naast het kiezen voor de verplichte basis zorgverzekering tevens aanvullende zorgpakketten kiezen waarmee u zich extra goed verzekert. Werkt u niet bij een bedrijf dat een goedkope collectieve zorgverzekering aanbiedt voor werknemers? Dan is het vanaf heden mogelijk om gebruik te maken van de voordelige collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Hiermee ontvangt u tot wel 30% korting op de premie voor een betrouwbare en goede zorgverzekering.

Optimaal gebruik maken van de collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden korting

Gebruik maken van een open collectief zoals de collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden maakt mogelijk wat velen voor onmogelijk houden; het omlaag brengen van de kosten voor de verzekering voor de zorg. Deze kortingen lopen nog meer omhoog wanneer u besluit bijvoorbeeld het hele gezin collectief te verzekeren, waarbij u wellicht voor sommige leden van het gezin een aanvullende verzekering kiest. Op deze aanvullingen krijgt u uiteraard ook korting via het collectief. Denk bijvoorbeeld aan een extra module voor tandheelkunde, of voor bepaalde therapieën. Zo bespaart u aanzienlijk terwijl u toch de beste zorg tegen de beste vergoedingen krijgt.

Gratis extra voordelen bij de collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden

Soms heeft u 's avonds of in het weekend vragen omtrent uw gezondheid. Als verzekerde bij Nationale Nederlanden maakt u 24 uur per dag gratis gebruik van de Gezondheidslijn. U kiest uw eigen zorgverleners en natuurlijk heeft u bij NN recht op een second opinion van een topspecialist. Wilt u snel geholpen worden? Dan biedt men u met de collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden tevens gratis wachtlijstbemiddeling. Zo blijft u gezond zonder stress en hoge kosten. Bekijk nu de collectieve zorgverzekering NN en maak een gratis proefberekening van de premie.

in samenwerking met