in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Collectieve zorgverzekering NN

Nationale Nederlanden, wat er ook gebeurt. Velen van ons kennen deze bekende leus uit de reclame spots van de bekende verzekeraar Nationale Nederlanden. Deze verzekeraar wordt in de volksmond vaak 'NN' genoemd. De collectieve verzekering NN afsluiten is niet alleen een veilige keuze wat betreft het kiezen voor een hoogwaardige zorgverzekering. Kiezen voor een collectieve manier van verzekeren voor de kosten van de zorg bij NN is ook nog eens goedkoop. We vertellen u graag meer.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Tot 30% besparen op de premie met de collectieve zorgverzekering NN

Wie denkt er niet terug aan de tijd waarin we gebruik konden maken van het Ziekenfonds in ons land? Tegenwoordig is het verzekeren voor de zorg verplicht. Hierbij komt ook nog eens dat het nodig is om uzelf eventueel bij te verzekeren voor zaken als tandheelkundige zorg. Wilt u gebruik kunnen maken van een zo voordelig mogelijk en compleet pakket bij een betrouwbare verzekeraar voor de zorg? Dan is de collectieve zorgverzekering NN zeker het overwegen meer dan waard. Hiermee bespaart u tot wel 30% op de kosten van een hoogwaardige zorgverzekering. Ook op de aanvullende verzekeringen die u eventueel kiest middels de collectieve zorgverzekering NN krijgt u een stevige korting. Hoe kan dat?

Waarom krijgt u zoveel korting met de collectieve zorgverzekering NN?

Het is een bekend principe. Wanneer een grote groep mensen ervoor kiest om een bepaald product (of in dit geval een bepaalde dienst) af te nemen, kan er een goede deal worden gesloten. Vanwege het collectief verzekeren van een grote groep personen is er een mooie korting bedongen bij top verzekeraar Nationale Nederlanden. Maar daar blijft het niet bij. Ook kinderen, partners en collega's kunnen zich middels de collectieve zorgverzekering NN goedkoop en goed verzekeren. Uiteraard krijgt iedere persoon een persoonlijke polis.

De lage premie van de collectieve zorgverzekering NN snel berekenen

Verken de mogelijkheden en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw maandelijkse zorgpremie. Maak geheel vrijblijvend een snelle proefberekening voor de kosten van de collectieve zorgverzekering NN. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u de lage prijs van deze uitgebreide verzekering vergelijken met die van uw huidige verzekeraar. Wilt u zich gelijk aanmelden? Geen zorgen, uw huidige zorgverzekering wordt voor u opgezegd. Zo bent u vanaf 1 januari van het nieuwe jaar goedkoper verzekerd. Maak kennis met de uitstekende service, uitgebreide zorgpakketten en vergoedingen en de vele mogelijkheden met de collectieve zorgverzekering NN. Dat voelt goed en zeker.

in samenwerking met