in samenwerking met

Collectiviteitskorting NN: meld je gratis aan en profiteer tot 30% korting

Zou het niet prettig zijn om gebruik te kunnen maken van een flinke korting op de premie voor de (vaak dure) zorgverzekering? Vooral wanneer u een heel gezin goed wilt verzekeren kan de maandelijkse premie hiervoor behoorlijk hoog oplopen. Het is nu mogelijk om gebruik te maken van een collectiviteitskorting NN, waarbij je tot 30% korting krijgt op een hoogwaardige zorgverzekering bij de gerenommeerde verzekeraar Nationale Nederlanden. Naast een korting op de basis verzekering (die verplicht is voor iedere inwoner van ons land) ontvang je nog meer kortingen op eventuele aanvullende pakketten. Zo kunt u denken aan een aanvulling op de zorgverzekering voor de kosten van de tandarts. Kortom, u kunt een geheel passende verzekering afsluiten met een stevige collectiviteitskorting NN middels een open collectief waar iedereen gebruik van kan en mag maken.

Dé Zorgverzekering voor een Fit & Gezond 2023: tot 30% korting op aanvullende zorgverzekering!

Zeer hoge korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en (huis)arts

Inclusief Persoonlijk Gezondheidsadvies: door een thuistest óf sportarts

Al een NN Zorgverzekering? Meld je aan voor dezelfde verzekering mét voordelen

Voordelen van de collectiviteitskorting NN zorgverzekering

Naast een mooie besparing op de premies voor de zorgverzekering zijn er meer voordelen wanneer u besluit gebruik te maken van de zorgverzekering via het collectief bij Nationale Nederlanden. Vaak stellen verzekeraars voor de zorg restricties wat betreft het zelf kunnen kiezen van het ziekenhuis of de specialist van uw voorkeur. Met de collectiviteitskorting NN verzekering kiest u zelf waar u het liefst een behandeling wilt ondergaan. Dat biedt vrijheid en geeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een dichtbij gelegen ziekenhuis. Staat u op een wachtlijst voor een behandeling? Dan heeft u recht op de gratis Wachtlijstbemiddeling van Nationale Nederlanden. Zo bent u snel en goed geholpen.

Een second opinion met de collectiviteitskorting NN verzekering

Bij goede zorg hoort ook het kunnen verkrijgen van een second opinion van een specialist. Als verzekerde bij Nationale Nederlanden kunt u (vergoed) gebruik maken van de mogelijkheid om een second opinion te vragen van een top specialist. Zo kunt u de juiste behandeling(en) ondergaan en heeft u weer vertrouwen in de geboden behandelingen. Heeft u in het weekend of middenin de nacht vragen met betrekking tot de gezondheid van een van de verzekerde personen binnen uw gezin? Dan kunt u altijd terecht bij de Nationale Nederlanden Gezondheidslijn. Deze lijn is 24 uur per dag bereikbaar voor degenen met een collectiviteitskorting NN verzekering.

De collectiviteitskorting NN verzekering berekenen

Maak een proefberekening voor de premie van de collectiviteitskorting NN verzekering en vergelijk deze kosten met uw huidige premie. Zo ziet u snel hoeveel geld u kunt besparen met een hoogwaardige verzekering voor de zorg.

in samenwerking met