in samenwerking met

Collectiviteitskorting zorgverzekering: bespaar honderden euro’s

Met het Postcode Zorgcollectief bieden wij nu de unieke mogelijkheid om uw zorgpremie aanzienlijk te verlagen. Ook u kunt een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering ontvangen. Met een grote groep deelnemers aan ons kortingsprogramma verlagen wij de premie aanzienlijk.

Kies voor Gratis Persoonlijk Advies en ontvang tot 30% Korting op aanvullende NN zorgverzekering

Zeer hoge korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en (huis)arts

Inclusief Persoonlijk Gezondheidsadvies: door een thuistest óf sportarts

Wat moet je doen voor een collectiviteitskorting op een zorgverzekering?

Heel simpel: sluit via onze website een zorgverzekering bij Nationale Nederlanden en je ontvangt collectiviteitskorting.

Op de aanvullende extra pakketten krijgt u een korting oplopend van 15% tot zelfs 30%. Ook als u met het hele gezin op deze manier uw zorgverzekering afsluit kunt u gebruik maken van de collectiviteitskorting op uw zorgverzekering.


De voordelen van de Postcode Zorgcollectief

 

We zetten de voordelen van deze goedkope zorgverzekering voor u op een rij;

  • U heeft volledige vrije ziekenhuiskeuze en u kiest zelf uw huisarts en ziekenhuis. 

  • Nationale Nederlanden biedt u veel extra voordeel en kortingen op voorzieningen en producten voor uw welzijn en gezondheid. Zo krijgt u korting op een bezoek aan de sauna, op brillen en accessoires voor uw gezondheid, op ooglidcorrecties en lensimplantaten en nog veel meer. Ook krijgt u korting op fitness.

  • Met de collectiviteitskorting zorgverzekering bij Nationale Nederlanden heeft u recht op een vergoeding voor een second opinion.

  • Nationale Nederlanden maakt het mogelijk om uw eigen risico gespreid te betalen in kleine maandelijkse termijnen. Het teveel betaalde geld krijgt u uiteraard retour.

Bereken nu uw premie voor een nieuwe collectieve zorgverzekering bij Nationale Nederlanden. Tevens kunt u ons bellen voor een eerlijk advies. Wij staan graag voor u klaar en hopen u te mogen verwelkomen bij het Postcode Zorgcollectief.

 

Meer informatie over de zorgverzekering op NN.nl

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

 

in samenwerking met