Collectiviteitskorting zorgverzekering: bespaar honderden euro’s

Met het Postcode Zorgcollectief bieden wij nu de unieke mogelijkheid om uw zorgpremie aanzienlijk te verlagen. Ook u kunt een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering ontvangen. Met een grote groep deelnemers aan ons kortingsprogramma verlagen wij de premie aanzienlijk.

Bereken uw premie & bekijk korting

Wat moet je doen voor een collectiviteitskorting op een zorgverzekering?

Heel simpel: sluit via onze website een zorgverzekering bij Delta Lloyd en je ontvangt collectiviteitskorting.

Door een samenwerking met verzekeraar Delta Lloyd bieden wij een korting van maar liefst 8% op de premie van uw basispakket. Dit wettelijk verplichte basispakket wordt zo flink goedkoper en tevens biedt Delta Lloyd middels dit pakket aanzienlijk veel extra kortingen en voordelen. Maar daar blijft het niet bij! Ook op de aanvullende extra pekketten krijgt u een korting oplopend van 15% tot zelfs 30%. Ook als u met het hele gezin op deze manier uw zorgverzekering afsluit kunt u gebruik maken van de collectiviteitskorting op uw zorgverzekering.

De voordelen van de Postcode Zorgcollectief

We zetten de voordelen van deze goedkope zorgverzekering voor u op een rij;

  • U heeft volledige vrije zorgkeuze en u kiest zelf uw arts, zorgverlener of ziekenhuis. Zo kunt u terecht bij zorgverleners bij u in de buurt.

  • Delta Lloyd biedt u veel extra voordeel en kortingen op voorzieningen en producten voor uw welzijn en gezondheid. Zo krijgt u korting op een bezoek aan de sauna, op brillen en accessoires voor uw gezondheid, op ooglidcorrecties en lensimplantaten en nog veel meer. Ook krijgt u korting op fitness.

  • Met de collectiviteitskorting zorgverzekering bij Delta Lloyd heeft u recht op een vergoeding voor een second opinion.

  • Delta Lloyd maakt het mogelijk om uw eigen risico gespreid te betalen in kleine maandelijkse termijnen. Het teveel betaalde geld krijgt u uiteraard retour.

Bereken nu uw premie voor een nieuwe collectieve zorgverzekering bij Delta Lloyd. Tevens kunt u ons bellen voor een eerlijk advies. Wij staan graag voor u klaar en hopen u te mogen verwelkomen bij het Postcode Zorgcollectief.

 

Meer informatie over de zorgverzekering op DeltaLloyd.nl

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op DeltaLloyd.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. Maar let op: als u wilt profiteren van de hoge korting van het Postcode Zorgcollectief dient u via PostcodeZorgcollectief.com uw zorgverzekering af te sluiten.
Begrepen, ik wil naar DeltaLloyd.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu uw collectiviteitskorting en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met