in samenwerking met

Collectiviteitskorting zorgverzekering ontslag: stap over en ontvang tot 30% collectiviteitskorting

Veel werkgevers (vooral in het geval van grotere bedrijven) maken het mogelijk om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering. Met een dergelijke collectieve verzekering is het voordeliger om gebruik te maken van de zorgverzekering die wordt aangeboden door uw werkgever. Doorgaans kan men op deze manier korting krijgen op bijvoorbeeld het basispakket voor de zorg, of op aanvullende pakketten. Maar wat gebeurt er nadat u stopt bij deze werkgever of wanneer u onverhoopt ontslagen wordt? Dan vervalt de collectieve verzekering via uw werkgever en gaat u weer meer geld betalen voor uw zorgverzekering. De collectiviteitskorting zorgverzekering stopt dus na ontslag. Wat kunt u in dit geval doen?

Bereken uw premie & bekijk korting

Maak uw keuze voor aanvullende verzekeringen en bespaar:

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  100%
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
U bespaart met het Postcode Zorgcollectief

€ 159,84 p/j

€ 215,40 p/j

€ 218,64 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Delta Lloyd Zorgverzekering 2018 [PDF]


Maak gebruik van de collectiviteitskorting op een zorgverzekering na ontslag

Gelukkig is er nu een manier om toch uw voordeel te doen met een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering na ontslag of na het zelf stop zetten van uw arbeidscontract bij een bepaalde werkgever. Via ons Postcode Zorgcollectief is het nu mogelijk om veel geld te besparen op uw zorgverzekering. Middels dit collectief, waarnaar u gratis deel neemt, krijgt u maar liefst 8% korting op uw basispakket voor een goede zorgverzekering bij Delta Lloyd!

Meer collectiviteitskorting op de zorgverzekering na ontslag

Naast een korting van 8% op uw basispakket bij Delta Lloyd valt er nog veel meer voordeel te behalen met deze collectiviteitskorting op uw zorgverzekering na ontslag. Zo ontvangt u maar liefst 15% tot 30% korting op uw aanvullende zorgverzekeringen bij Delta Lloyd. Een voorbeeld; heeft u een tandartsverzekering nodig? Dan krijgt u hierop maar liefst 20% korting. Tevens kunt u als verzekerde bij deze maatschappij 24 uur per dag gratis gebruik maken van de telefonische Gezondheidslijn. Hier kunt u terecht met al uw vragen over gezondsheidskwesties. Wilt u een second opinion van een specialist? Delta Lloyd vergoed een second opinion van een topspecialist!

Uw vrijheid met onze collectiviteitskorting op de zorgverzekering na ontslag

Klantvriendelijkheid en service staan bij Delta Lloyd in een hoog vaandel. Zo mag u zelf kiezen welk ziekenhuis of welke specialist u bezoekt. U bent dus niet verbonden aan een bepaalde zorginstelling wat betreft uw vergoeding. Middels de restitutiepolis van Delta Lloyd kunt u rekenen op de beste zorg. Bij aanmelding wordt u niet medisch gekeurd. Ieder lid van uw gezin kan gebruik maken van de collectiviteitskorting op de zorgverzekering na ontslag. Tevens zijn kinderen onder de 18 jaar gratis meeverzekerd. Doe hier uw voordeel mee!

in samenwerking met