in samenwerking met

FNV Collectieve Zorgverzekering 2019

De zeer voordelige FNV zorgverzekering met een lage premie voor een ziektekostenverzekering bij Menzis bestaat per 1 januari 2019 niet meer. Na 13 jaar goed verzekerd te zijn met het hele gezin moeten degenen die profiteerden van een collectieve korting op zoek naar een andere goedkope zorgverzekering. Kies na de FNV Collectieve Zorgverzekering in 2019 voor gratis deelname aan het Postcode Zorgcollectief. Hiermee krijgt u recht op een hoge collectiviteitskorting voor een zeer hoogwaardige ziektekostenverzekering bij de gerenommeerde verzekeraar Nationale Nederlanden.

Kies voor Gratis Persoonlijk Advies en ontvang tot 30% Korting op aanvullende NN zorgverzekering

Zeer hoge korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en (huis)arts

Inclusief Persoonlijk Gezondheidsadvies: door een thuistest óf sportarts

Na de FNV Collectieve Zorgverzekering 2019 toch nog veel korting

Door gratis deelname aan het Postcode Zorgcollectief kan iedere inwoner van Nederland toch kiezen voor een collectiviteitskorting op de premie voor de verplichte ziektekostenverzekering. Vanwege de grote groep deelnemers kan het collectief een korting tot 30% geven op de basis zorgverzekering en op de eventueel gekozen aanvullende verzekeringen. Maar er is meer voordeel te behalen met deelname aan dit gratis collectief. Zo maakt u gratis gebruik van de dag en nacht Gezondheidslijn, waar u terecht kunt voor advies bij ziekte. Ook heeft u een vrije keuze wat betreft de specialisten en ziekenhuizen die u wilt bezoeken. Geen gedoe met gecontracteerde ziekenhuizen en u profiteert van een lage premie.

Overstappen na de FNV Collectieve Zorgverzekering 2019

U zult na het deelnemen aan het FNV en Menzis collectief op zoek moeten gaan naar een andere goedkope verzekeraar waar u met uw gehele gezin voordelig terecht kunt. Meldt u gratis aan voor het Postcode Zorgcollectief. Maak een proefberekening van uw premie met de korting via dit collectief en profiteer optimaal. Wilt u overstappen naar de verzekering van Nationale Nederlanden met korting via de collectiviteitskorting? Dan wordt uw overstap voor u geregeld. Uw huidige verzekering wordt netjes voor u opgezegd.

Maak handig gebruik van korting na de FNV Collectieve Zorgverzekering 2019

De premies voor de zorgverzekering gaan ieder jaar weer omhoog, ook wanneer het bedrag aan eigen risico bevroren wordt. Met de Postcode Zorgcollectief zorgverzekering bent u toch nog steeds goedkoop en goed verzekerd. U kunt er tevens voor kiezen uw eigen risico desgewenst gespreid maandelijks te betalen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Verbruikt u dit bedrag niet? Dan ontvangt u het geld uiteraard retour. Maak nu uw vrijblijvende berekening voor uw nieuwe lage premie en ontdek wat uw voordeel gaat zijn met de Postcode Collectief verzekering voor de zorg. Zo blijft u goedkoop verzekerd. Dat geeft rust.

in samenwerking met