in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

FNV Zorgverzekering 2019

In de afgelopen jaren konden leden van de FNV rekenen op een zeer complete en voordelige zorgverzekering via het Zorgcollectief FNV/Menzis. Werk en gezondheid werden verenigd en de leden van het collectief voor de FNV zorgverzekering konden rekenen op flinke extra voordelen. De gratis gezondheidscheck, de gratis ondersteuning van een Werk & Gezondheid arts en korting op de sportschool, maar vooral geen eigen risico bij deelname aan de programma's Beter Eten en Stoppen met Roken waren grote voordelen. Voor degenen die op deze manier verzekerd zijn voor de zorg komt er een grote en belangrijke wijziging aan.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

De FNV Zorgverzekering 2019 stopt

Bent u met uw hele gezin verzekerd (of alleen) bij het FNV/Menzis Collectief? Dan is het belangrijk om nu op zoek te gaan naar een andere voordelige zorgverzekering. De FNV Zorgverzekering stopt per 1 januari 2019. Gelukkig kunt u gebruik maken van een ZorgCollectief dat voor iedereen vrij te gebruiken is. Met het Postcode Zorgcollectief krijgt u in totaal tot 30% korting op de verzekeringen bij de betrouwbare zorgverzekeraar Nationale Nederlanden. Zo kunt u ook na het stoppen van de FNV verzekering goedkoop en goed verzekerd blijven voor de zorg, desgewenst met uw hele gezin.

Vanuit de FNV Zorgverzekering in 2019 overstappen naar meer voordeel

Het Postcode Zorgcollectief is open voor deelname voor iedere inwoner van ons land. De korting kan worden verkregen door gratis deelname aan het Collectief. Het voordeel zit hem in het feit dat de zorgverzekering vanwege de grote groep deelnemers goedkoop kan worden 'ingekocht'. Op deze manier kunt u toch profiteren van een mooie collectiviteitskorting. Uiteraard kunt u ook overstappen naar de zorgverzekering van Nationale Nederlanden via het Postcode Zorgcollectief wanneer u niet als FNV lid verzekerd was voor de zorg.

De voordelen van het overstappen vanaf de FNV Zorgverzekering 2019

Het overstappen naar de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden biedt u veel voordelen. U heeft de keuze wat betreft de zorgverleners en de specialisten die u wilt bezoeken. Ook een second opinion is mogelijk via deze voordelige zorgverzekering. Wilt u het hele gezin meeverzekeren? Geen probleem. Ook op de aanvullende verzekeringen krijgt u uiteraard korting. En u hebt recht op 24-uurs ondersteuning met de gratis Gezondheidslijn. Kortom, het is zeker de moeite waard om de zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief te vergelijken en snel te berekenen wat uw voordeel is. Bereken nu direct uw voordeel. Wenst u over te stappen naar de collectieve zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief? Dan wordt uw huidige zorgverzekering gemakkelijk voor u opgezegd.

in samenwerking met