in samenwerking met

Gespreid betalen eigen risico zorgverzekering

Door deelname aan het Postcode Zorgcollectief kunt u enorm besparen op een goede zorgverzekering met vele voordelen, bij verzekeraar Delta Lloyd. Naast een gedegen restitutiepolis biedt deze verzekering extra kortingen om gezond en fit te blijven (denk bijvoorbeeld aan hulpmiddelen en korting op fitness).

Uiteraard is er bij iedere zorgverzekering sprake van het verplicht eigen risico. Dit risico geldt voor iedere Nederlander. Bij Delta Lloyd is het gespreid betalen eigen risico zorgverzekering mogelijk.

Bereken uw premie & bekijk korting

Hoe werkt het gespreid betalen eigen risico zorgverzekering?

Denkt u gebruik te zullen maken van uw eigen risico bedrag? Kies er dan voor om gebruik te maken van de mogelijkheid om de eigen risico gespreid te betalen. Hiermee betaalt u automatisch iedere maand een tiende van uw eigen risico. Delta Lloyd betaalt u het niet gebruikte bedrag uiteraard aan het einde van het jaar terug.

Zo voorkomt u hoge rekeningen en weet u zeker dat alles goed geregeld is. Voor velen van ons is het betalen van het eigen risico bedrag een grote en onwelkome kostenpost. Wanneer u via het Postcode Zorgcollectief een zorgverzekering afneemt bij Delta Lloyd, logt u eenvoudig in op uw persoonlijke pagina (of met uw DigiD) bij Delta Lloyd. U kunt dan kiezen “voor gespreid betalen eigen risico zorgverzekering” en alles wordt voor u geregeld.

Lees alles over gespreid betalen van uw eigen risico bij Delta Lloyd op DeltaLloyd.nl >

De voordelen van Delta Lloyd naast het gespreid betalen eigen risico zorgverzekering

Naast de extra service om uw eigen risico gespreid te betalen, biedt het verzekeren met korting bij Delta Lloyd via ons collectief meer pluspunten. Wij zetten ze graag voor u op een rij;

  • Door deelname aan de collectieve zorgverzekering ontvangt u maar liefst 8% korting op uw basisverzekering bij Delta Lloyd.

  • U bent geheel vrij in uw keuze voor een bepaald ziekenhuis of een arts of andere zorgaanbieder.

  • Een second opinion wordt vergoed door Delta Lloyd.

  • U kunt tevens met korting een aanvullend pakket afnemen.

  • U ontvangt vele extra kortingen van de verzekeraar, bijvoorbeeld op diensten en producten voor een gezond en fit leven.

  • U kunt met deze collectieve manier van verzekeren honderden Euro's besparen op uw zorg.

Bereken nu uw premie voor een collectieve zorgverzekering bij Delta Lloyd. Heeft u vragen? Bel ons voor een geheel gratis en vrijblijvend advies.
 

Meer informatie over de zorgverzekering op DeltaLloyd.nl

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op DeltaLloyd.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. Maar let op: als u wilt profiteren van de hoge korting van het Postcode Zorgcollectief dient u via PostcodeZorgcollectief.com uw zorgverzekering af te sluiten.
Begrepen, ik wil naar DeltaLloyd.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met