in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Gespreid betalen eigen risico zorgverzekering

Door deelname aan het Postcode Zorgcollectief kunt u enorm besparen op een goede zorgverzekering met vele voordelen, bij verzekeraar Nationale Nederlanden. Naast een gedegen restitutiepolis biedt deze verzekering extra kortingen om gezond en fit te blijven (denk bijvoorbeeld aan hulpmiddelen en korting op fitness).

Uiteraard is er bij iedere zorgverzekering sprake van het verplicht eigen risico. Dit risico geldt voor iedere Nederlander. Bij Nationale Nederlanden is het gespreid betalen eigen risico zorgverzekering mogelijk.

Dé Zorgverzekering voor een Fit & Gezond 2021: Hoge Korting, Vrije Zorgkeuze en Gratis check!

Voor iedereen tot 30% groepskorting op de NN Zorgverzekering met vrije zorgkeuze

Gratis Gezondheidscheck twv € 73,- voor inzicht in uw gezondheid en weerstand

Gratis sportmedisch advies en cursussen twv € 150,- voor een gezonder leven

Hoe werkt het gespreid betalen eigen risico zorgverzekering?

Denkt u gebruik te zullen maken van uw eigen risico bedrag? Kies er dan voor om gebruik te maken van de mogelijkheid om de eigen risico gespreid te betalen. Hiermee betaalt u automatisch iedere maand een tiende van uw eigen risico. Nationale Nederlanden betaalt u het niet gebruikte bedrag uiteraard aan het einde van het jaar terug.

Zo voorkomt u hoge rekeningen en weet u zeker dat alles goed geregeld is. Voor velen van ons is het betalen van het eigen risico bedrag een grote en onwelkome kostenpost. Wanneer u via het Postcode Zorgcollectief een zorgverzekering afneemt bij Nationale Nederlanden, logt u eenvoudig in op uw persoonlijke pagina (of met uw DigiD) bij Nationale Nederlanden. U kunt dan kiezen “voor gespreid betalen eigen risico zorgverzekering” en alles wordt voor u geregeld.

Lees alles over gespreid betalen van uw eigen risico bij Nationale Nederlanden op DeltaLloyd.nl >

De voordelen van Nationale Nederlanden naast het gespreid betalen eigen risico zorgverzekering

Naast de extra service om uw eigen risico gespreid te betalen, biedt het verzekeren met korting bij Nationale Nederlanden via ons collectief meer pluspunten. Wij zetten ze graag voor u op een rij;

  • Door deelname aan de collectieve zorgverzekering ontvangt u maar liefst 4% korting op uw basisverzekering bij Nationale Nederlanden.

  • U bent geheel vrij in uw keuze voor een bepaald ziekenhuis of een arts of andere zorgaanbieder.

  • Een second opinion wordt vergoed door Nationale Nederlanden.

  • U kunt tevens met korting een aanvullend pakket afnemen.

  • U ontvangt vele extra kortingen van de verzekeraar, bijvoorbeeld op diensten en producten voor een gezond en fit leven.

  • U kunt met deze collectieve manier van verzekeren honderden Euro's besparen op uw zorg.

Bereken nu uw premie voor een collectieve zorgverzekering bij Nationale Nederlanden. Heeft u vragen? Bel ons voor een geheel gratis en vrijblijvend advies.
 

Meer informatie over de zorgverzekering op NN.nl

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

 

in samenwerking met