in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Gratis advies zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering, maken wij het voor onze deelnemers mogelijk om een goedkope zorgverzekering af te sluiten bij Nationale Nederlanden. U krijgt hiervoor een basis (wettelijk verplichte) zorgverzekering met maar liefst 4% korting op de te betalen premie. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat u niet alleen een korting krijgt op de basisverzekering, maar tevens op de aanvullende pakketten die u mogelijk kiest. Wilt u gratis advies over uw zorgverzekering? Bij het Postcode Zorgcollectief is dit mogelijk.

Dé Zorgverzekering voor een Fit & Gezond 2021: Hoge Korting, Vrije Zorgkeuze en Gratis check!

Voor iedereen tot 30% groepskorting op de NN Zorgverzekering met vrije zorgkeuze

Gratis Gezondheidscheck twv € 73,- voor inzicht in uw gezondheid en weerstand

Gratis sportmedisch advies en cursussen twv € 150,- voor een gezonder leven

Bel ons voor gratis advies over uw zorgverzekering

Op PostcodeZorgcollectief.com vind u veel informatie over de mogelijkheden om uzelf en de leden van uw gezin goedkoop en goed te verzekeren voor de zorg. Tevens biedt het verzekeren voor de zorg bij Nationale Nederlanden uitzonderlijke voordelen en een goede service.
 
Ons gratis advies over zorgverzekeringen geeft u een duidelijk beeld van de vele mogelijkheden en voordelen. U kunt ons via ons telefoonnummer op deze website altijd bellen voor gratis advies over uw zorgverzekering. Wij helpen u graag!
 
Naast gratis zorgverzekering advies via een erkende financieel adviseur ontvangt u meer voordelen bij het verzekeren voor de zorg middels ons Postcode Zorgcollectief zoals:

  • U heeft een volledig vrije keuze in het kiezen van uw zorgaanbieder, ziekenhuis en arts

  • Naast korting op uw basisverzekering ontvangt u tot 30% korting op de aanvullende pakketten van Nationale Nederlanden

  • Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd

  • U ontvangt kortingen op activiteiten en producten om uw gezondheid en conditie te verbeteren

  • Een second opinion wordt vergoed door Nationale Nederlanden

Gratis zorgverzekering advies per telefoon

Bel ons gerust wanneer u vragen heeft over de voordelen van de verzekering bij Nationale Nederlanden via ons Postcode Zorgcollectief. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Wij helpen u geheel gratis en uiteraard vrijblijvend. Maak gebruik van ons gratis zorgverzekering advies. Zo zorgen wij er samen met alle deelnemers voor dat u minder kosten voor uw zorg zult maken.
 
Bereken nu uw premie en profiteer van een goedkope zorgverzekering. Wij staan voor u klaar en helpen u graag aan een goedkopere manier van verzekeren voor de zorg.

Meer informatie over de zorgverzekering op NN.nl

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

 

in samenwerking met