in samenwerking met

Gratis advies zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering, maken wij het voor onze deelnemers mogelijk om een goedkope zorgverzekering af te sluiten bij Nationale Nederlanden. U krijgt een hoge korting op de aanvullende pakketten die u mogelijk kiest. Wilt u gratis advies over uw zorgverzekering? Bij het Postcode Zorgcollectief is dit mogelijk.

Kies voor Gratis Persoonlijk Advies en ontvang tot 30% Korting op aanvullende NN zorgverzekering

Zeer hoge korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en (huis)arts

Inclusief Persoonlijk Gezondheidsadvies: door een thuistest óf sportarts

Bel ons voor gratis advies over uw zorgverzekering

Op PostcodeZorgcollectief.com vind u veel informatie over de mogelijkheden om uzelf en de leden van uw gezin goedkoop en goed te verzekeren voor de zorg. Tevens biedt het verzekeren voor de zorg bij Nationale Nederlanden uitzonderlijke voordelen en een goede service.
 
Ons gratis advies over zorgverzekeringen geeft u een duidelijk beeld van de vele mogelijkheden en voordelen. U kunt ons via ons telefoonnummer op deze website altijd bellen voor gratis advies over uw zorgverzekering. Wij helpen u graag!
 
Naast gratis zorgverzekering advies via een erkende financieel adviseur ontvangt u meer voordelen bij het verzekeren voor de zorg middels ons Postcode Zorgcollectief zoals:

  • U heeft een volledig vrije keuze in het kiezen van uw ziekenhuis en huisarts

  • Tot 30% korting op de aanvullende pakketten van Nationale Nederlanden

  • Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd

  • U ontvangt kortingen op activiteiten en producten om uw gezondheid en conditie te verbeteren

  • Een second opinion wordt vergoed door Nationale Nederlanden

Gratis zorgverzekering advies per telefoon

Bel ons gerust wanneer u vragen heeft over de voordelen van de verzekering bij Nationale Nederlanden via ons Postcode Zorgcollectief. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Wij helpen u geheel gratis en uiteraard vrijblijvend. Maak gebruik van ons gratis zorgverzekering advies. Zo zorgen wij er samen met alle deelnemers voor dat u minder kosten voor uw zorg zult maken.
 
Bereken nu uw premie en profiteer van een goedkope zorgverzekering. Wij staan voor u klaar en helpen u graag aan een goedkopere manier van verzekeren voor de zorg.

Meer informatie over de zorgverzekering op NN.nl

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

 

in samenwerking met