in samenwerking met

Kortingen om gezond en fit te blijven

Door deelname aan ons Postcode Zorgcollectief ontvangt u bij Delta Lloyd een zeer goede zorgverzekering met veel vergoedingen en extra diensten. Ook krijgt u kortingen om gezond en fit te blijven. Heeft u toch problemen met uw gezondheid? Dan staat deze verzekeraar uiteraard voor u klaar met een snelle service en de mogelijkheid om uw zorg online (of via een handige app) snel te declareren. Profiteer nu van de korting die u via ons collectief ontvangt op een goede zorgverzekering bij Delta Lloyd. Welke kortingen om gezond en fit te blijven ontvangt u?

Bereken uw premie & bekijk korting

Kortingen om gezond en fit te blijven bij Delta Lloyd

U ontvangt met uw Delta Lloyd zorgpas kortingen op o.a.:

 • diabetes-hulpmiddelen, gehoorapparaten en accessoires, zoals bijvoorbeeld een droogbox voor uw gehoortoestel.

 • Ook krijgt u een grote korting op preventieve zaken en diensten, zoals stoppen met roken, een Europees codicil, een persoonlijk alarmsysteem en bijvoorbeeld oordoppen.

 • Starten met fitness of een saunabezoek behoren tevens tot de mogelijkheden wat betreft de kortingen om gezond en fit te blijven.

 • U ontvangt kortingen op bijvoorbeeld brillen bij onder andere Specsavers.

 • Bij ooglaserbehandelingen, ooglidcorrecties en lensimplantaten ontvangt u met de Delta Lloyd zorgpas een grote korting.

 • Uiteraard is ook het starten met fitness mogelijk middels de te ontvangen kortingen om gezond en fit te blijven.

Door deelname aan ons Postcode Zorgcollectief maakt u het uzelf makkelijk. U ontvangt met korting een goed en uitgebreid basispakket. Uiteraard krijgt u tevens tot 30% korting op de aanvullende pakketten. Bekijk onze collectieve zorgverzekering bij Delta Lloyd en de voordelen die deze verzekering biedt. Wij werken samen met Delta Lloyd als aanbieder van een zeer uitgebreide verzekering. Goede zorg en een gezond leven moet betaalbaar zijn voor iedereen.

Kortingen om gezond en fit te blijven en verdere voordelen van het Postcode Zorgcollectief

Naast de grote kortingen om gezond en fit te blijven, biedt het verzekeren bij Delta Lloyd via ons collectief veel meer voordelen, zoals;

 • Een korting van 8% op uw basispakket.

 • Kortingen tot 30% op aanvullende pakketten bij Delta Lloyd.

 • Een geheel vrije keuze voor uw zorgaanbieder, arts of ziekenhuis.

 • U krijgt een second opinion vergoed.

 • U mag uw eigen risico gespreid betalen.

 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

 • U kunt uw nota's online of via de app declareren.

Bereken nu vrijblijvend uw premie voor een zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief of bel ons gratis en vrijblijvend voor meer informatie!
 

Meer informatie over de zorgverzekering op DeltaLloyd.nl

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op DeltaLloyd.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. Maar let op: als u wilt profiteren van de hoge korting van het Postcode Zorgcollectief dient u via PostcodeZorgcollectief.com uw zorgverzekering af te sluiten.
Begrepen, ik wil naar DeltaLloyd.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met