in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Kraamzorg zorgverzekering

ZwangerschapsgymBent u bezig met het plannen van gezinsuitbreiding en heeft u een kinderwens? Dan is een goede vergoeding voor kraamzorg in uw zorgverzekering uiteraard van groot belang. Met het Postcode Zorgcollectief ontvangt u één van de hoogste vergoedingen van Nederland voor kraamzorg.

Naast de zorg tijdens de bevalling geeft deze verzekering recht op vergoedingen van zorg ná de bevalling en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Met het Postcode Zorgcollectief bieden wij een goedkopere basisverzekering voor de zorg aan bij zorgverzekeraar Nationale Nederlanden. Dit doen wij door middel van een collectieve zorgverzekering voor alle deelnemers aan ons collectief. Met de korting die wij bieden kunt u honderden euro's besparen op uw zorgverzekering.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Kraamzorg zorgverzekering kosten uitrekenen

Geef simpelweg uw postcode in op onze rekentool, kies het aantal verzekerden en wij tonen u hoeveel u kunt besparen op een goede zorgverzekering middels een restitutiepolis van Nationale Nederlanden via ons collectief.
 
Wat kunt u vergoed krijgen middels uw kraamzorg zorgverzekering bij Nationale Nederlanden? Wij zetten de voordelen van de verzekering middels de verschillende pakketten op een rij;

  • De bevalling in het ziekenhuis (zowel met als zonder medische indicatie) worden middels het basispakket vergoed

  • Ook vergoed het basispakket maximaal tien dagen hulp aan huis

  • Een prenatale screening met medische noodzaak is mogelijk met vergoeding vanuit de goedkope kraamzorg zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief

  • Ook vruchtbaarheidsbevorderende behandelingen worden vergoed vanuit het basispakket

U ziet het al, ook met een goedkoop basispakket (met korting vanuit ons Postcode Zorgcollectief) bent u in goede handen. Toch is het kiezen van een aanvullende verzekering voor de kraamzorg verstandig. Hiermee krijgt u belangrijke zaken zoals aanvullende hulp thuis, zaken ter preventie van de wiegendood en bijvoorbeeld kraamzorg bij adoptie en extra thuiszorg vergoed.

De kraamzorg zorgverzekering aanvragen

Bereken nu uw persoonlijk premie voor de kraamzorg zorgverzekering met korting via het Postcode Zorgcollectief. U kunt deze verzekering alvast aanvragen voor het komende jaar.

Meer informatie over kraamzorg en vergoedingen op NN.nl

U kunt meer informatie over de kraamzorg vergoedingen en zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

 

 

in samenwerking met