in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

De goedkope NN.nl zorgverzekering: nu tot 30% korting

Verzekeraar Nationale Nederlanden heeft een vertrouwde en bekende naam op het gebied van verzekeren in ons land. Tegenwoordig is het mogelijk om de NN.nl zorgverzekering af te sluiten. Hierbij staat NN uiteraard voor Nationale Nederlanden. Wat mag u verwachten van de NN.nl zorgverzekering? Allereerst is het goed om te weten dat u nu de mogelijkheid hebt om deze verzekering voor de zorg met een korting tot wel 30% af te sluiten. Ieder jaar kunt u uiterlijk voor 1 januari een keuze maken voor een nieuwe verzekering voor de zorg. Gaat u dit jaar scheiden of wordt u 18? Dan is het mogelijk om eerder over te stappen naar de verzekering van Nationale Nederlanden. Maakt u gebruik van de mogelijkheid om deze verzekering af te sluiten via het open collectief? Dan heeft u recht op grote kortingen op de premies.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Korting met de collectieve NN.nl zorgverzekering

Meld u aan voor de collectieve NN.nl zorgverzekering. Dan profiteert u niet alleen van een flinke korting op de premie van de basisverzekering voor de zorg. Ook ontvangt u een korting op eventuele aanvullende pakketten (zoals de tandarts). Zo kan de korting oplopen tot wel 30%. Uiteraard is het mogelijk om het hele gezin of een partner ook op deze manier te verzekeren. Zo spaart u een groot bedrag uit ten opzichte van uw huidige premie voor de zorg. Wilt u weten wat het voordeel is wanneer u zich gratis aansluit bij het collectief? Dan kunt u direct een snelle proefberekening maken. Zo weet u direct hoe groot uw voordeel is.

Gratis extra voordelen bij de NN.nl zorgverzekering

Wanneer u kiest voor de voordelige NN.nl zorgverzekering dan mag u rekenen op veel meer dan 'alleen' een stevige korting op de premie. Nationale Nederlanden biedt u een goede extra service, waar u gratis gebruik van kunt maken. Staat u op een wachtlijst voor een ingreep of een behandeling? Dan helpt de Wachtlijstbemiddeling van NN u graag. Zo bent u snel aan de beurt en kunt u zich richten op een goed herstel. Bij Nationale Nederlanden kiest u zelf waar en door wie u geholpen wilt worden. U zit dus niet vast aan een vooraf bepaalde zorgverlener. Ook een second opinion door een top specialist wordt vergoed. Dit wordt door velen als zeer prettig ervaren.

Snel hulp met de NN.nl zorgverzekering Gezondheidslijn

Sluit u de NN.nl zorgverzekering af? En heeft u vragen over uw gezondheid of die van een partner of kind? Belt u dan gerust de Gezondheidslijn als verzekerde bij NN. Hier kunt u 24 uur per dag terecht met vragen. Zo weet u direct of het nodig is een (spoed) arts te bezoeken. Dat geeft een veilig gevoel.

in samenwerking met