in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

NN zorgverzekering 2024: pak nu de hoogste korting

Zou het niet prettig zijn om te kunnen kiezen voor een zorgverzekering met goede voorwaarden, veel gratis extra's en een lage premie? Dat klinkt tegenwoordig bijna te mooi om waar te zijn. Toch is er een manier om voor uzelf de jaarlijks stijgende premie voor de zorgverzekering omlaag te brengen. Zeker wanneer u een heel gezin goed wilt kunnen verzekeren lopen de kosten voor de zorg enorm op. Met de NN zorgverzekering (die tegen een korting tot wel 30% afgesloten kan worden) bent u niet alleen goed, maar ook goedkoop verzekerd. Dat biedt rust en minder hoge rekeningen.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

De NN zorgverzekering collectief afsluiten met een hoge korting voor 2024

Tegenwoordig hoort u het steeds vaker. Meer en meer inwoners van ons land kiezen ervoor om de kracht van het collectief te gebruiken in hun voordeel. Zo kunt u denken aan een collectief met een goede deal voor energie, maar ook aan een collectief voor een lage zorgpremie. Met de collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden (de NN zorgverzekering) krijgt u niet alleen een hoge korting op de verplichte basis verzekering voor de zorg. Besluit u aanvullende pakketten voor de zorg af te sluiten (denk bijvoorbeeld aan de tandarts)? Dan krijgt u nog meer korting. Zo kunt u per lid van uw gezin goedkoop de juiste zorgverzekering afsluiten met de beste mogelijkheden. Dit open collectief is voor iedereen beschikbaar.

Interessante gratis extra's met de NN zorgverzekering

Heeft u een operatie of een specialist nodig? Dan is het niet prettig om op een lange wachtlijst terecht te komen. Met de NN zorgverzekering wordt u ondersteund door de experts van de wachtlijstbemiddeling van Nationale Nederlanden. Zij zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt en goed kunt herstellen. Ook een second opinion regelen bij een diagnose kan een heel gedoe zijn. Als verzekerde bij NN heeft u geen zorgen. Een second opinion (van een internationale specialist) wordt volledig vergoed. U of een lid van uw gezin voelt zich niet lekker. U twijfelt of u naar de arts moet gaan, of u wilt graag midden in de nacht zeker weten dat er niets ernstigs aan de hand is. Met de NN zorgverzekering kunt u 24 uur per dag gratis gebruik maken van de Gezondheidslijn. Zo heeft u snel zekerheid. Kortom, naast een korting tot wel 30% op uw premie voor de NN zorgverzekering kunt u met de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden volop profiteren van goede diensten. Deze open collectieve verzekering is voor iedereen beschikbaar. Maak nu een proefberekening en bekijk hoeveel u kunt besparen op de beste zorg.

in samenwerking met