in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

NN zorgverzekering met korting

Sinds medio 2018 is Nationale Nederlanden gestart met het verstrekken van een eigen collectieve zorgverzekering. Deze verzekeraar heeft een zeer goede reputatie wat betreft verzekeringen en biedt een goede (basis) verzekering aan, waarbij uiteraard eventueel naar wens aanvullende pakketten kunnen worden afgesloten. Met de NN zorgverzekering met korting maakt u gebruik van een hoogwaardige verzekering voor de zorg met goede voorwaarden en veel extra (gratis) diensten en voordelen. Het is voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van deze open collectieve zorgverzekering. Hoe werkt dat?

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Iedereen kan gebruik maken van de collectieve NN zorgverzekering met korting

We hebben een manier gevonden om de zorgverzekering voor iedereen goedkoper te maken. Hiervoor is een open collectief gevormd. Normaliter kan men (wanneer men werkzaam is bij een groter bedrijf) eventueel een collectieve zorgverzekering afsluiten via de werkgever. Hiermee ontvangt de werknemer een korting op een bepaald verzekeringspakket bij een zorgverzekeraar. Wij maken het nu mogelijk om gebruik te maken van een NN zorgverzekering met korting, onafhankelijk van uw werkgever. Zo krijgt u tot wel 30% korting op een basis zorgverzekering bij een gerenommeerde verzekeraar met goede voorwaarden en vergoedingen.

De voordelen van de NN zorgverzekering met korting

Naast een korting tot 30% op de premie voor de NN zorgverzekering met korting zijn er veel meer voordelen aan het deelnemen aan deze collectieve zorgverzekering. Bij veel zorgverzekeraars zit u vast aan het gebruik maken van bepaalde specialisten of ziekenhuizen. Met de NN zorgverzekering met korting kiest u zelf welke zorgverlener of specialist het best bij u past. Dat is prettig! Heeft u te maken met wachtlijsten voor het ondergaan van een behandeling, zoals een operatie? Met de Nationale Nederlanden wachtlijstbemiddeling kunt u rekenen op goede hulp bij het snel vinden van een goed ziekenhuis waar u terecht kunt. Wanneer u gebruik maakt van de NN zorgverzekering met korting maakt u uiteraard gratis gebruik van deze service.

Een second opinion met de NN zorgverzekering met korting en dag en nacht hulp

Vooral wanneer u kinderen heeft is het prettig om op ieder gewenst moment een vraag betreffende de gezondheid van een lid van uw gezin te kunnen stellen. Wanneer u gebruik maakt van de NN zorgverzekering met korting mag u rekenen op een goed advies wanneer u vragen heeft. Hiervoor belt u simpelweg de Nationale Nederlanden Gezondheidslijn. Maak een proefberekening voor de premie die u zou betalen voor de NN zorgverzekering en u vergelijk de kosten met die van uw huidige verzekeraar. Zo weet u zeker dat u goed en voordeliger verzekerd bent. Het opzeggen van uw huidige zorgverzekering wordt voor u geregeld.

in samenwerking met