in samenwerking met

Online declareren

Een goedkope zorgverzekering met korting op alle pakketten bieden wij aan via het Postcode Zorgcollectief. De zorgverzekering bij Delta Lloyd biedt vele voordelen. Eén van deze voordelen is de mogelijkheid van het online declareren van uw nota's. Zo kunt u, wanneer u dat uitkomt, uw administratie van de nota's snel regelen. Delta Lloyd zorgt voor een snelle en goede afhandeling.

Declareren doet u makkelijk via Mijn Delta Lloyd Zorg >

Bereken uw premie & bekijk korting

Makkelijk en snel online declareren bij Delta Lloyd

Door middel van het uitgebreide basispakket, waarop u via onze collectieve zorgverzekering een korting ontvangt van maar liefst 8%, geniet u vele voordelen. U bent niet alleen goedkoper verzekerd. Delta Lloyd is een gerenommeerde verzekeraar die naast een goed pakket voor de zorg, extra voordelen biedt.
 
Voorbeelden van deze voordelen zijn;

  • U bent geheel vrij in de keuze van uw arts, apotheek, ziekenhuis, of andere zorgverlener.

  • U maakt gratis gebruik van de Delta Lloyd Gezondheidslijn.

  • U krijgt ook een second opinion vergoed.

  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

  • U krijgt een korting via ons Postcode Zorgcollectief op de zorgverzekering voor alle leden van uw gezin.

  • Bij Delta Lloyd kunt u uw eigen risico gespreid betalen in kleine termijnen.

  • U kunt makkelijk online declareren bij Delta Lloyd, waarna een snelle afhandeling volgt.

Naast het online declareren biedt het verzekeren voor de zorg via ons collectief niet alleen een goedkope verzekering voor de zorg, maar ook vele voordelen. Zeker wanneer u met uw gehele gezin kiest voor een verzekering via ons collectief, bent u wel honderden euro's voordeliger uit.
 
Goede zorg hoort beschikbaar te zijn voor een betaalbare prijs. Belt u gerust onze advieslijn, het  telefoonnummer vindt u hier. Wij vertellen u graag gratis en geheel vrijblijvend over de voordelen van het verzekeren via ons collectief, bijvoorbeeld over het online declareren.

Meer informatie over de zorgverzekering op DeltaLloyd.nl

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op DeltaLloyd.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. Maar let op: als u wilt profiteren van de hoge korting van het Postcode Zorgcollectief dient u via PostcodeZorgcollectief.com uw zorgverzekering af te sluiten.
Begrepen, ik wil naar DeltaLloyd.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met