in samenwerking met

Orthodontie zorgverzekering: profiteer van 30% korting

We bieden met het Postcode Zorgcollectief een hoge korting aan op de basis zorgverzekering bij verzekeraar Delta Lloyd. Uiteraard doen wij ons best om de zorgverzekeringen voor iedere deelnemer aan ons collectief nog goedkoper te maken.

Dit kunnen wij doen middels het aanbieden van een extra korting, die kan oplopen tot wel 30 %, op de aanvullende pakketten van Delta Lloyd. Uiteraard geldt dit ook voor de doorgaans zeer kostbare orthodontie zorgverzekering.

Bereken uw premie & bekijk korting

Goedkope orthodontie zorgverzekering

Orthodontie

Wat betreft de orthodontie van zowel kinderen tot 18 jaar als volwassenen zit u goed bij Delta Lloyd. Er zijn uitgebreide voorzieningen en vergoedingen die worden aangeboden in de aanvullende pakketten. Ook krijgt u op deze aanvullingen een flinke korting (oplopend tot 30%) die de moeite waard zijn om over te stappen naar het Postcode Zorgcollectief.
 
Bereken zelf uw premie en ontdek hoeveel u kunt gaan besparen op uw orthodontie zorgverzekering!

Maak uw keuze voor aanvullende verzekeringen en bespaar:

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  100%
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
U bespaart met het Postcode Zorgcollectief

€ 159,84 p/j

€ 215,40 p/j

€ 218,64 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

 

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Delta Lloyd Zorgverzekering 2018 [PDF]

Orthodontie zorgverzekering mogelijkheden bij Delta Lloyd

Per aanvullend pakket heeft u recht op verschillende vergoedingen van orthodontie behandelingen. Wij hebben de mogelijkheden voor u gerangschikt in onderstaand overzicht.
 
Met het basispakket heeft u bij Delta Lloyd voor personen tot 18 jaar recht op een vergoeding voor de controle door de tandarts (jaarlijks). Twee maal jaarlijks wordt een fluoridebehandeling vergoed. De overige nodige tandheelkunde wordt geheel vergoed, met uitzondering van kronen, implantaten, bruggen, orthodontie en bleken van de tanden.  We zetten de vergoedingen voor orthodontie op een rij;
 
Personen tot de leeftijd van 18 jaar krijgen middels het Extra, Compleet en het Comfort pakket een vergoeding middels de orthodontie zorgverzekering van respectievelijk 1000, 1750 en 2250 euro maximaal, middels een vergoeding van 80% van de factuur voor deze zorg.
 
Met het Top pakket wordt de orthodontie zorg voor personen tot 18 jaar oud 100% vergoed. Voor personen boven de 18 biedt het Top pakket een vergoeding van 1500 euro.
 
Bij bepaalde gevallen en indicatieve orthodontie voor personen boven de 18 jaar is er sprake van een vergoeding via de basisverzekering van 100%, mits er vooraf toestemming is verleend. Overige behandelingen, zoals het plaatsen van bijvoorbeeld implantaten, worden middels het basispakket vergoed.

Meer informatie over orthodontie op DeltaLloyd.nl

U kunt meer informatie over orthodontie en vergoedingen vinden op DeltaLloyd.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. Maar let op: als u wilt profiteren van de hoge korting van het Postcode Zorgcollectief dient u via PostcodeZorgcollectief.com uw zorgverzekering af te sluiten.
Begrepen, ik wil naar DeltaLloyd.nl om meer te lezen over orthodontie en vergoedingen >

of

Bereken vrijblijvend uw premie bij het Postcode Zorgcollectief >

in samenwerking met