in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Tandartsverzekering met korting

TandartsVia het Postcode Zorgcollectief krijgt u 20% korting op uw tandartsverzekering! U bent uitstekend verzekerd bij Nationale Nederlanden en kan zo honderden euro’s besparen.

Om onze collectieve zorgverzekering nog voordeliger te maken bieden we tevens grote kortingen op de aanvullende verzekeringen bij Nationale Nederlanden. Bereken vrijblijvend uw premie:

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Korting op uw tandartsverzekering met Postcode Zorgcollectief

We bieden meer manieren waarop u zichzelf zo goedkoop mogelijk kunt verzekeren voor de beste zorg. Naast een korting van maar liefst 20% op de tandartsverzekeringen, bieden we via ons collectief volledige vrijheid wat betreft uw eigen keuze voor een ziekenhuis of specialist. 

Voordelen van de tandartsverzekering van Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden biedt vrijheid, een uitstekende service en de mogelijkheid om u goedkoop te verzekeren voor uw zorg. Ook voor uw tandartsverzekering bent u bij Nationale Nederlanden in goede handen.

De pakketten voor de tandartsverzekeringen die wij aanbieden via het Postcode Zorgcollectief zetten we voor u op een rij;

  • U ontvangt met uw goedkope Nationale Nederlanden polis een vergoeding voor de gemaakte kosten van 100% tot het gekozen maximum.

  • U heeft zelf de vrijheid om middels uw pakket met tandartsverzekering korting te kiezen voor een maximale vergoedingsgrens. U kiest hierbij uit bedragen van 250, 500, 1000 of 1500 Euro per jaar;

  • U ontvangt standaard een dekking ongevallen mondzorg met een grensbedrag van 10.000 Euro;

  • U ontvangt via het Postcode Zorgcollectief 20% korting op uw tandartsverzekering bij Nationale Nederlanden;

  • Indien u een second opinion wenst, wordt dit vergoed via uw Postcode Zorgcollectief pakket met tandartsverzekering .

Aanmelden bij het Postcode Zorgcollectief: makkelijk geregeld

Naast de tandartsverzekering met korting bieden wij op alle aanvullende verzekeringen bij Nationale Nederlanden middels ons collectief kortingen tot wel 30%. Op deze manier maken wij samen de zorgverzekering goedkoper voor alle deelnemers. Maak nu een berekening met uw postcode en wij tonen u de hoge kortingen op uw zorgverzekering in 2024. 
Nu overstappen van tandartsverzekering met korting? In sommige gevallen kunt u nu al profiteren van uw overstap naar Nationale Nederlanden met ons collectief. Wordt u 18 jaar of gaat u dit jaar scheiden? Dan kunt u nu al overstappen en hoeft u niet te wachten op het nieuwe jaar. 

Meer informatie over de tandartsverzekering op NN.nl

U kunt meer informatie over de tandartsverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

 

in samenwerking met