in samenwerking met

Tandartsverzekering met korting

Via het Postcode Zorgcollectief krijgt u niet alleen maar liefst 8% korting op uw basisverzekering: ook ontvangt u 20% korting op uw tandartsverzekering! U bent uitstekend verzekerd bij Nationale Nederlanden en kan zo honderden euro’s besparen.

Om onze collectieve zorgverzekering nog voordeliger te maken bieden we tevens grote kortingen op de aanvullende verzekeringen bij Nationale Nederlanden. Bereken vrijblijvend uw premie:

Bereken uw premie & bekijk korting

Korting op uw tandartsverzekering met Postcode Zorgcollectief

Tandarts

Naast het grote voordeel wat betreft de korting op de basisverzekering, bieden we meer manieren waarop u zichzelf zo goedkoop mogelijk kunt verzekeren voor de beste zorg. Naast een korting van maar liefst 20% op de tandartsverzekeringen, bieden we via ons collectief volledige vrijheid wat betreft uw eigen keuze voor een zorgaanbieder, orthodontist, ziekenhuis of specialist. 

Voordelen van de tandartsverzekering van Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden biedt vrijheid, een uitstekende service en de mogelijkheid om u goedkoop te verzekeren voor uw zorg. Ook voor uw tandartsverzekering bent u bij Nationale Nederlanden in goede handen.

De pakketten voor de tandartsverzekeringen die wij aanbieden via het Postcode Zorgcollectief zetten we voor u op een rij;

  • U ontvangt met uw goedkope Nationale Nederlanden polis een vergoeding voor de gemaakte kosten van 100% tot het gekozen maximum.

  • U heeft zelf de vrijheid om middels uw pakket met tandartsverzekering korting te kiezen voor een maximale vergoedingsgrens. U kiest hierbij uit bedragen van 250, 500, 1000 of 1500 Euro per jaar;

  • U ontvangt standaard een dekking ongevallen mondzorg met een grensbedrag van 10.000 Euro;

  • U ontvangt via het Postcode Zorgcollectief 20% korting op uw tandartsverzekering bij Nationale Nederlanden;

  • U kiest zelf uw zorgaanbieder: dus ook in uw eigen omgeving;

  • Indien u een second opinion wenst, wordt dit vergoed via uw Postcode Zorgcollectief pakket met tandartsverzekering .

Bespaar ook op uw aanvullende verzekeringen:

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  100%
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
U bespaart met het Postcode Zorgcollectief

€ 159,84 p/j

€ 215,40 p/j

€ 218,64 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd) Zorgverzekering 2018 [PDF]

Aanmelden bij het Postcode Zorgcollectief: makkelijk geregeld

Naast de tandartsverzekering met korting en de korting die u van ons ontvangt op uw basisverzekering, bieden wij op alle aanvullende verzekeringen bij Nationale Nederlanden middels ons collectief kortingen tot wel 30%. Op deze manier maken wij samen de zorgverzekering goedkoper voor alle deelnemers. Maak nu een berekening met uw postcode en wij tonen u de hoge kortingen op uw zorgverzekering in 2017. 
Nu overstappen van tandartsverzekering met korting? In sommige gevallen kunt u nu al profiteren van uw overstap naar Nationale Nederlanden met ons collectief. Wordt u 18 jaar of gaat u dit jaar scheiden? Dan kunt u nu al overstappen en hoeft u niet te wachten op het nieuwe jaar. 

Meer informatie over de tandartsverzekering op NN.nl

U kunt meer informatie over de tandartsverzekering vinden op DeltaLloyd.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. Maar let op: als u wilt profiteren van de hoge korting van het Postcode Zorgcollectief dient u via PostcodeZorgcollectief.com uw zorgverzekering af te sluiten.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de tandartsverzekering >

of

Bereken uw premie via het Postcode Zorgcollectief >

in samenwerking met