in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Tussentijds overstappen zorgverzekering: goed om weten

We weten allemaal dat het overstappen naar een andere zorgverzekering mogelijk is in de maanden november en december. Dit kan een frustrerende situatie zijn als later blijkt dat u duidelijk goedkoper uit bent bij een andere verzekeraar. Vaak is men niet op de hoogte van het feit dat er wel degelijk mogelijkheden zijn voor het overstappen naar een goedkopere zorgverzekering. Zo krijgt u middels (gratis) deelname aan het Postcode Zorgcollectief maar liefst 4% korting op uw basispolis bij Nationale Nederlanden. Hiernaast krijgt u maar liefst 15% tot 30% korting op de aanvullende verzekeringen die u eventueel afsluit! 

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Wanneer kunt u tussentijds overstappen naar een andere zorgverzekering?

Tussentijds overstappen naar een andere zorgverzekering is een keuze die we doorgaans maken op basis van de (lagere) kosten voor de nieuwe polis. Naast een goedkope zorgpolis biedt Nationale Nederlanden veel meer voordelen, waarover later meer. In de volgende gevallen is het tussentijds overstappen naar een andere zorgverzekering mogelijk:

Wordt u dit jaar 18 jaar? Gefeliciteerd! Dan mag u tussentijds overstappen naar een andere zorgverzekering. Hieraan zijn geen boetekosten verbonden. Ook wanneer uw zorgverzekeraar de voorwaarden van uw huidige polis tussentijds wijzigt heeft u het recht om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Wanneer u uit het buitenland komt en een verplichte basisverzekering voor de zorg nodig heeft, kunt u goedkoop terecht bij het Postcode Zorgcollectief voor een goede verzekering. Ook degenen die een militair dienstverband verlaten mogen overstappen. Gaat u dit jaar scheiden of heeft u op dit moment helemaal geen zorgverzekering? Maak dan handig gebruik van de goedkope Nationale Nederlanden polis via het Postcode Zorgcollectief!

De voordelen van tussentijds overstappen naar een andere zorgverzekering

De zorgkosten zijn voor vele inwoners van ons land een grote uitgave. Dit is dan ook de reden waarom het Postcode Zorgcollectief kiest voor het aanbieden van een grote collectieve korting op een uitmuntende polis bij een goede verzekeraar. Door te kiezen voor de basis restitutiepolis van Nationale Nederlanden middels het collectief, ontvangt u direct 4% korting op de poliskosten. Deze polis biedt veel vrijheid. Zo mag u zelf kiezen voor de beste zorgverlener in uw eigen omgeving, of elders in het land. Wenst u een second opinion? Dat is geen probleem en dit consult wordt door Nationale Nederlanden vergoed. Zo krijgt u de mening van een topspecialist!

Tussentijds overstappen naar een zorgverzekering met tandartsverzekering

Op de aanvullende tandartsverzekeringen ontvangt u een korting van maar liefst 20%. Goed om te weten; Nationale Nederlanden vereist geen medische keuring voorafgaand aan het afsluiten van de zorgverzekering. Zo kan iedereen optimaal profiteren van een goede en goedkope zorgverzekering. 

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met