in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Zorgverzekering voor 18 jarigen: profiteer van korting tot 30% op de Nationale Nederlanden Zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars bieden de mogelijkheid om kinderen mee te verzekeren tegen een lager tarief wanneer de kinderen de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt. Wanneer u op zoek bent naar een zorgverzekering voor 18 jaar oude personen kan er gekozen worden uit een groot aantal aanbieders van een dergelijke verzekering. Het is natuurlijk makkelijk om bij dezelfde zorgverzekeraar aan te blijven als klant. Toch is dit niet altijd de goedkoopste (of de beste) optie. Wanneer men een zorgverzekering voor 18 jaar oude personen zoekt is het handig om te weten dat men, wanneer men deze leeftijd bereikt, het recht heeft om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Zo kan men zelf de beste aanbieding vinden voor een goede en goedkope verzekering voor de zorg.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Maak uw keuze voor aanvullende verzekeringen en bespaar:

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  € 175
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
Uw korting met het Postcode Zorgcollectief

€ 100,68 p/j

€ 157,20 p/j

€ 167,76 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Nationale Nederlanden Zorgverzekering 2020 [PDF]


Geld besparen op de zorgverzekering 18 jaar

Een groot aantal grotere bedrijven biedt de werknemers de mogelijkheid om middels een collectieve zorgverzekering een korting te krijgen op de kosten voor de verplichte zorgverzekering. Nu is het mogelijk om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, zonder dat men werkzaam is bij een bepaald bedrijf of lid is van een organisatie. Wanneer een zorgverzekering vanaf 18 jaar nodig is, is het verstandig om te overwegen deel te nemen aan het (gratis) Postcode Zorgcollectief. Middels deelname aan dit collectief krijgt men maar liefst 4% korting op de basis zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Maar er zijn mogelijkheden om meer geld te besparen op de zorgverzekering 18 jaar.

Zo krijgt men bij Nationale Nederlanden maar liefst 20% korting op de aanvullende tandartsverzekering. Wilt u kiezen voor meer aanvullende pakketten wat betreft uw zorg? Dan ontvangt u middels deelname aan het collectief tenminste 15% tot 30% korting op de kosten van andere aanvullende zorgpakketten!

Overige voordelen van de zorgverzekering 18 jaar

Een van de belangrijkste kenmerken van de zorgverzekering bij Nationale Nederlanden is het feit dat u geheel vrij bent in uw keuze wat betreft de zorg. Zo kunt u ook terecht bij een dokter, specialist of ziekenhuis waar Nationale Nederlanden geen contract mee heeft afgesloten. U heeft nog steeds recht op een vergoeding van de kosten van de zorg. Wenst u een second opinion te ontvangen over een medische kwestie? Dan heeft u recht op de diagnose door een topspecialist. Tevens kunt u gebruik maken van de Gezondheidslijn van Nationale Nederlanden, een 24-uurs telefoonlijn waar u terecht kunt met vragen betreffende uw gezondheid. Kortom, er zijn voordelen te over wanneer u kiest voor de zorgverzekering 18 jaar bij Nationale Nederlanden middels deelname aan het Postcode Zorgcollectief.
 

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met