in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Zorgverzekering echtscheiding: uw eigen zorgverzekering met tot 30% korting!

Bent u op zoek naar een nieuwe en voordelige zorgverzekering bij echtscheiding? Dan weet u wellicht dat u na een scheiding het recht heeft om over te stappen naar een andere verzekeraar. Naast het zoeken naar de beste (basis) zorgverzekering wilt u uiteraard ook de beste service. U kunt zich aanmelden bij het Postcode Zorgcollectief. Middels gratis deelname aan dit collectief kunt u gebruik maken van een zeer voordelige en goede zorgpolis bij verzekeraar Nationale Nederlanden. Hiermee valt veel voordeel te behalen. Ook wanneer u kinderen onder de 18 jaar heeft is het goed om te weten dat deze verzekeraar een gratsi dekking van de zorgkosten biedt voor deze kinderen. Kortom, uw hele gezin kan goedkoop en goed verzekerd worden met een flinke korting met deze zorgverzekering bij echtscheiding.

Dé Zorgverzekering voor een Fit & Gezond 2021: Hoge Korting, Vrije Zorgkeuze en Gratis check!

Voor iedereen tot 30% groepskorting op de NN Zorgverzekering met vrije zorgkeuze

Gratis Gezondheidscheck twv € 73,- voor inzicht in uw gezondheid en weerstand

Gratis sportmedisch advies en cursussen twv € 150,- voor een gezonder leven

Maak uw keuze voor aanvullende verzekeringen en bespaar:

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  € 175
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
Uw korting met het Postcode Zorgcollectief

€ 100,68 p/j

€ 157,20 p/j

€ 167,76 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Nationale Nederlanden Zorgverzekering 2020 [PDF]


Kortingen van de Nationale Nederlanden zorgverzekering bij echtscheiding

Wanneer u via het collectief een zorgverzekering aflsuit bij Nationale Nederlanden heeft u ten eerste recht op 4% korting op de verplichte basispolis voor de zorgverzekering. Indien u aanvulende pakketten wenst voor de zorgverzekering van u of uw kinderen dan biedt Nationale Nederlanden u meer voordeel. Bijvoorbeeld; u krijgt maar liefst 20% korting op een aanvullende verzekering voor de tandarts. Kiest u voor een ander aanvullend zorgpakket? Dan krijgt u hierop 15% tot 30% korting! Zo bespaart u enorm op uw gewenste pakket van de zorgverzekering bij echtscheiding. 

Extra voordelen van de zorgverzekering bij echtscheiding

Een van de meest belangrijke voordelen wat betreft de collectieve zorgverzekering bij echtscheiding van Nationale Nederlanden is het feit dat u volledig vrij bent wat betreft de keuze van uw zorg. Met andere woorden, u hoeft geen rekening te houden met bijvoorbeeld contracten die de zorgverzekeraar heeft afgesloten met een ziekenhuis of zorginstelling. U kiest zelf wat u het best uitkomt en u heeft nog steeds recht op een vergoeding vanuit uw polis. Dat biedt vrijheid en een zorgeloze keuze voor de beste zorg op een goede locatie. Tevens maakt u als verzekerde bij Nationale Nederlanden gratis gebruik van de Gezondheidslijn. Deze gratis dienst maakt het mogelijk om 24 uur per dag contact op te nemen met vragen betreffende uw gezondheid, of die van uw kinderen. 

U ziet het, voor een goede en voordelige zorgverzekering bij echtscheiding kunt u terecht bij Nationale Nederlanden. Zo bespaart u vele Euro's en kunt u altijd rekenen op de beste zorg met een goede dekking vanuit uw zorgpolis. Maak nu kennis met het Postcode Zorgcollectief!

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met