in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Zorgverzekering kind bij gescheiden ouders

Wanneer u gaat scheiden zijn er veel administratieve zaken te regelen. In deze vaak moeilijke tijd is het prettig om te kunnen kiezen voor een zorgverzekering voor het kind bij gescheiden ouders, die perfect past bij uw situatie. Weet u bijvoorbeeld dat u het recht heeft om over te stappen naar een andere zorgverzekering na uw scheiding? Maak hier handig gebruik van en kies voor een zorgverzekering die zowel qua prijs als wat betreft de geboden service perfect bij uw nieuwe situatie past.

Heeft u kinderen? Dan biedt de collectieve zorgverzekering voor het kind bij gescheiden ouders van Nationale Nederlanden een gratis verzekering voor de zorg van kinderen tot 18 jaar. Dit scheelt u natuurlijk veel geld. Hoe neemt u deel aan deze collectieve verzekering? Dat is simpel. U meldt zich eenvoudigweg gratis aan voor het Postcode Zorgcollectief. Op deze manier heeft u recht op de kortingen van een collectieve zorgverzekering bij Nationale Nederlanden, een van de beste zorgverzekeraars van Nederland.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Maak uw keuze voor aanvullende verzekeringen en bespaar:

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  € 175
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
Uw korting met het Postcode Zorgcollectief

€ 100,68 p/j

€ 157,20 p/j

€ 167,76 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Nationale Nederlanden Zorgverzekering 2020 [PDF]


De voordelen van een zorgverzekering van het kind bij gescheiden ouders

Nationale Nederlanden biedt haar verzekerden een unieke mogelijkheid om zelf te kiezen voor het ziekenhuis of voor een bepaalde specialist. Met andere woorden, u hoeft geen rekening te houden met bepaalde contracten die zijn afgesloten tussen een ziekenhuis en een verzekering. U heeft de vrijheid om zelf te kiezen voor de beste zorg op een voor u goede locatie. Dit scheelt onnodig reizen en veel uitzoekwerk. Deze vrijheid wordt dan ook bijzonder hoog gewaardeerd door degenen die deze zorgverzekering hebben afgesloten. Zo kan deze zorgverzekering voor het kind bij gescheiden ouders het makkelijk maken om te kiezen voor de zorg waar u zich goed bij voelt.

Kortingen van de zorgverzekering voor het kind bij gescheiden ouders

U krijgt middels de collectieve polis van Nationale Nederlanden maar liefst 20% korting op de tandartsverzekering! Op overige aanvullende pakketten krijgt u 15% tot 30% korting. Ook heeft u recht op verschillende kortingen op activiteiten en producten die de gezondheid bevorderen, zoals bijvoorbeeld de deelname aan sport. Heeft u vragen over uw gezondheid of over die van uw kinderen? Dan kunt u gratis contact opnemen met de Gezondheidslijn als verzekerde bij Nationale Nederlanden. Hier krijgt u 24 uur per dag antwoord op al uw vragen betreffende gezondheidskwesties. Kiest u ook voor de zorgverzekering voor het kind van gescheiden ouders bij Nationale Nederlanden?

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met