in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Zorgverzekering scheiden: profiteer tot 30% korting

Gaat u binnenkort scheiden of bent u bezig met het regelen van een scheiding? Dan is het goed om te weten dat u na een scheiding het recht heeft om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Zo kunt u in een vaak moeilijke tijd kiezen voor een goede zorgverzekering voor uzelf (en voor eventuele kinderen) tegen een lage prijs. De collectieve zorgverzekering van het Postcode Zorgcollectief is in het leven geroepen om zoveel mogelijk inwoners van Nederland de mogelijkheid te bieden een prima verzekering voor de zorg af te sluiten tegen een laag bedrag. U krijgt een zeer complete verzekering voor de zorg bij Nationale Nederlanden, met een restitutiepolis. Kinderen onder de leeftijd van 18 jaar kunnen gratis worden meeverzekerd. Zo heeft u een zorg minder.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Maak uw keuze voor aanvullende verzekeringen en bespaar:

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  € 175
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
Uw korting met het Postcode Zorgcollectief

€ 100,68 p/j

€ 157,20 p/j

€ 167,76 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Nationale Nederlanden Zorgverzekering 2020 [PDF]


Een zorgverzekering kiezen bij scheiden

Maak gebruik van de collectieve zorgverzekering bij Nationale Nederlanden en u heeft recht op 4% korting op de basisdekking (die verplicht is) van de zorgverzekering. Heeft u extra zorg nodig? Dan krijgt u bijvoorbeeld maar liefst 20% korting op een aanvullende verzekering voor de tandarts. Op overige aanvullende pakketten bij deze verzekeraar krijgt u middels deelname aan de collectieve zorgverzekering 15% tot 30% korting. Zo kunt u een voordelige zorgverzekering bij scheiden afsluiten en bespaart u flink op de zorgkosten. Naast de flinke kortingen heeft u recht op nog meer voordeel.

Meer voordeel met de zorgverzekering bij scheiden

Zou het niet prettig zijn om overal, dus bij iedere specialist of bij ieder ziekenhuis, terecht te kunnen voor uw zorg? U hoeft bij Nationale Nederlanden geen rekening te houden met het zoeken naar een dichtbijzijnd ziekenhuis waar uw verzekeraar een contract mee heeft. U heeft dus de vrijheid om voor de zorg te kiezen op de locatie die u het best uitkomt. Dat scheelt zoekwerk en reizen. U kunt alle personen in uw nieuwe gezinssamenstelling verzekeren tegen de geboden kortingen. Tevens krijgt u interessante kortingen op activiteiten die uw gezondheid bevorderen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan deelname aan sporten.

Wanneer u kiest voor de Nationale Nederlanden zorgverzekering bij scheiden kunt u tevens gratis gebruik maken van de 24-uurs Gezondheidslijn. Heeft u zorgen of vragen over uw gezondheid (of die van uw kinderen)? Bel dan met deze lijn, waar u een duidelijk antwoord en advies krijgt. Zo hoeft u uw huis niet te verlaten wanneer u bijvoorbeeld meer wilt weten wanneer een van uw kinderen zich niet goed voelt.
 

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met