Zorgverzekering vrije zorgkeuze

Hoewel u een grote kostenpost heeft aan de maandelijkse betaling van uw zorgverzekering, bent u vaak wel gebonden aan bepaalde voorwaarden en regels wat betreft de zorg die u daadwerkelijk vergoed krijgt. Zo zult u bij de meeste verzekeraars geen zorgverzekering met vrije zorgkeuze hebben.

Zou het niet prettig zijn om uw zorg exact daar af te nemen waar u dat wenst? Waar u volledige keuzevrijheid heeft en naar een ziekenhuis in uw eigen omgeving kan gaan? Het Postcode Zorgcollectief maakt dit mogelijk, tegen een bijzonder lage zorgpremie. Meer dan 30.000 Nederlanders gingen u al voor!

Bereken uw premie & bekijk korting

Maak kennis met de zorgverzekering met vrije zorgkeuze van het Postcode Zorgcollectief

Wij bieden een manier om uzelf en uw partner en kinderen goedkoop te verzekeren voor zorg. Dit doen wij door middel van het aanbieden van een collectieve zorgverzekering. Met deze verzekering ontvangt u kwalitatief hoogstaande zorg en zorgverzekering met volledige vrije zorgkeuze. U ontvangt 8% korting op het basispakket van Delta Lloyd en kunt volledig zelf bepalen naar welk ziekenhuis, of naar welke dokter of apotheek u gaat.
 
Ook wanneer de zorgverlener geen contract heeft afgesloten met Delta Lloyd voor zorg, biedt deze zorgverzekering met vrije zorgkeuze toch een vergoeding. En dat is wel zo prettig.
 

Overige voordelen van de zorgverzekering met vrije zorgkeuze

Uiteraard zijn er meer voordelen aan het nemen van een Delta Lloyd zorgverzekering via het  Postcode Zorgcollectief. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rij;

  • U kiest zelf naar welke zorg- of hulpverlener u gaat met de Delta Lloyd zorgverzekering met vrije zorgkeuze.

  • U ontvang een korting van 8% op het basispakket middels deelname aan het Postcode Zorgcollectief.

  • Naast de korting op het basispakket ontvangt u tevens kortingen tot 30% op de aanvullende pakketten van Delta Lloyd.

  • U kunt gratis gebruik maken van de Delta Lloyd Gezondheidslijn voor vragen over gezondheid en zorgaanbieders.

  • Een second opinion opvragen is gratis bij deze zorgverzekering met vrije zorgkeuze.

  • Uw eigen risico mag u gespreid betalen middels lage maandtermijnen.

  • U ontvangt kortingen op activiteiten en producten voor een fit en gezond leven.

  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

  • Deelname aan het Postcode Zorgcollectief is gratis. U betaalt alleen een lagere zorgpremie bij Delta Lloyd.

Maak nu kennis met een goedkope en vrije manier van verzekeren voor uw zorg. Profiteer van onze kortingen en verlaag uw kosten. Delta Lloyd is en gerenommeerde zorgverzekeraar en biedt een goede service en prima vergoedingen middels een restitutiepolis voor deze zorgverzekering met vrije zorgkeuze.
 
Maak nu een berekening van uw premie en ontdek uw voordeel bij het afsluiten van een zorgverzekering met vrije zorgkeuze via het Postcode Zorgcollectief!

Meer informatie over de zorgverzekering op DeltaLloyd.nl

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op DeltaLloyd.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. Maar let op: als u wilt profiteren van de hoge korting van het Postcode Zorgcollectief dient u via PostcodeZorgcollectief.com uw zorgverzekering af te sluiten.
Begrepen, ik wil naar DeltaLloyd.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering!

in samenwerking met