in samenwerking met

Collectiviteitskorting behouden van uw collectieve zorgverzekering? Stap over bij ontslag of andere baan en krijg tot 30% collectiviteitskorting

Maakt u gebruik van een collectieve zorgverzekering via uw werkgever? Dan bent u waarschijnlijk op de hoogte van de collectieve kortingen die u krijgt op de basis zorgverzekering en op de eventuele aanvullende zorgpakketten bij de verzekeraar in kwestie. Stopt u binnenkort met werken bij deze werkgever? Of heeft u binnenkort te maken met een ontslag? Dan is de collectiviteitskorting behouden bij uw werkgever niet mogelijk. Wél kunt u gebruik maken van de collectiviteitskorting van het Postcode Zorgcollectief!

Bereken uw premie & bekijk korting

Maak uw keuze voor aanvullende verzekeringen en bespaar:

Belangrijkste vergoedingen:

Start


Goedkoopste

Extra


Ruime keuze

Compleet


Meest gekozen
Alternatieve geneeswijzen - € 250
max 50,- p/d
€ 500
max 50,- p/d
Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg zonder medische indicatie € 100
  € 150
  100%
Gratis Kraamzorgpakket Ja! Ja! Ja!
Brillen en Lenzen - - € 100 per 2 jaar
Orthodontie tot 18 jaar - 80% tot max. € 1000 80% tot max. € 1750
Fysiotherapie behandelingen 6 behandelingen 100% 9 behandelingen 100% 27 behandelingen 100%
Gratis tandongevallen dekking € 10.000 € 10.000 € 10.000
U bespaart met het Postcode Zorgcollectief

€ 159,84 p/j

€ 215,40 p/j

€ 218,64 p/j

 

Bereken premie >

Bereken premie >

Bereken premie >

Meer informatie over vergoedingen? Open de Pakketvergelijker Delta Lloyd Zorgverzekering 2018 [PDF]


Geld besparen en de collectiviteitskorting behouden

U wilt gebruik kunnen maken van een grote korting en vele euro's besparen op uw verzekering voor de zorg? Dan is het tijd om kennis te maken met onze collectieve zorgverzekering. Wanneer u gratis deel neemt aan het Postcode Zorgcollectief kunt u gebruik maken van de uitmuntende zorgverzekering van Delta Lloyd. Door middel van deelname aan het collectief krijgt u maar liefst 8% korting op de basis zorgverzekering. Maar er is meer. Wanneer u kiest voor aanvullende pakketten, dan krijgt u 20% korting op de tandartsverzekering en 15% tot 30% korting op andere aanvullende zorgpakketten. Zo bespaart u enorm en kunt u de collectiviteitskorting behouden. Iedereen kan zich aanmelden voor deze verzekering.

Collectiviteitskorting behouden en andere voordelen

Naast de flinke kortingen op de zorgverzekering van Delta Lloyd kunt u uw voordeel doen met nog meer pluspunten bij deelname aan het Postcode Zorgcollectief. U mag bijvoorbeeld vrij kiezen voor uw zorgverlener. U bepaalt welk ziekenhuis of welke specialist u bezoekt met de restitutiepolis van Delta Lloyd. Tevens mag u met deze verzekering gratis 24 uur per dag gebruik maken van de Gezondheidslijn. U kunt met deze lijn bellen wanneer u vragen heeft over gezondheidskwesties of over bijvoorbeeld bepaalde behandelingen of specialisten.

Ook biedt Delta Lloyd interessante kortingen op activiteiten zoals bewegen, waarmee u uw conditie en algehele gezondheid verbetert. De polis van Delta Lloyd is verkrijgbaar met korting middels deelname aan ons Postcode Zorgcollectief. Wilt u ook geld besparen op uw zorg en de collectiviteitskorting behouden? Dan kunt u zich nu aanmelden voor deze verzekering. Wanneer u stopt met werken en verzekerd bent bij een collectieve verzekeraar via uw werk, dan kunt u zonder problemen op ieder gewenst moment overstappen van zorgverzekeraar. Doe hier uw voordeel mee en behoud zo uw collectiviteitskorting.

Bereken vrijblijvend uw premie via het Postcode Zorgcollectief >

in samenwerking met