in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Collectiviteitskorting behouden van uw collectieve zorgverzekering? Stap over bij ontslag of andere baan en krijg tot 30% collectiviteitskorting

Maakt u gebruik van een collectieve zorgverzekering via uw werkgever? Dan bent u waarschijnlijk op de hoogte van de collectieve kortingen die u krijgt op de basis zorgverzekering en op de eventuele aanvullende zorgpakketten bij de verzekeraar in kwestie. Stopt u binnenkort met werken bij deze werkgever? Of heeft u binnenkort te maken met een ontslag? Dan is de collectiviteitskorting behouden bij uw werkgever niet mogelijk. Wél kunt u gebruik maken van de collectiviteitskorting van het Postcode Zorgcollectief!

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Geld besparen en de collectiviteitskorting behouden

U wilt gebruik kunnen maken van een grote korting en vele euro's besparen op uw verzekering voor de zorg? Dan is het tijd om kennis te maken met onze collectieve zorgverzekering. Wanneer u gratis deel neemt aan het Postcode Zorgcollectief kunt u gebruik maken van de uitmuntende zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Door middel van deelname aan het collectief krijgt u 20% korting op de tandartsverzekering en 15% tot 30% korting op andere aanvullende zorgpakketten. Zo bespaart u enorm en kunt u de collectiviteitskorting behouden. Iedereen kan zich aanmelden voor deze verzekering.

Collectiviteitskorting behouden en andere voordelen

Naast de flinke kortingen op de zorgverzekering van Nationale Nederlanden kunt u uw voordeel doen met nog meer pluspunten bij deelname aan het Postcode Zorgcollectief. U mag bijvoorbeeld vrij kiezen voor uw ziekenhuis en huisarts. U bepaalt welk ziekenhuis of welke specialist u bezoekt met de combinatiepolis van Nationale Nederlanden. Tevens mag u met deze verzekering gratis 24 uur per dag gebruik maken van de Gezondheidslijn. U kunt met deze lijn bellen wanneer u vragen heeft over gezondheidskwesties of over bijvoorbeeld bepaalde behandelingen of specialisten.

Ook biedt Nationale Nederlanden interessante kortingen op activiteiten zoals bewegen, waarmee u uw conditie en algehele gezondheid verbetert. De polis van Nationale Nederlanden is verkrijgbaar met korting middels deelname aan ons Postcode Zorgcollectief. Wilt u ook geld besparen op uw zorg en de collectiviteitskorting behouden? Dan kunt u zich nu aanmelden voor deze verzekering. Wanneer u stopt met werken en verzekerd bent bij een collectieve verzekeraar via uw werk, dan kunt u zonder problemen op ieder gewenst moment overstappen van zorgverzekeraar. Doe hier uw voordeel mee en behoud zo uw collectiviteitskorting.
 

U kunt meer informatie over de zorgverzekering vinden op NN.nl. De daar getoonde informatie is ook van toepassing op uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief.
Begrepen, ik wil naar NN.nl om meer te lezen over de zorgverzekering >

of

Bereken nu vrijblijvend uw premie en verlaag ook uw zorgkosten met onze collectieve zorgverzekering! 

in samenwerking met