in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

FNV / Menzis Collectiviteitskorting

Zo'n 13 jaar geleden werd de FNV / Menzis Collectiviteitskorting zorgverzekering in het leven geroepen. Hiermee konden leden van de FNV en hun gezin profiteren van een lage premie voor de zorg. Zo kon de verplichte basis zorgverzekering betaalbaar blijven en kon men zonder teveel kosten eventueel extra aanvullende pakketten voor de zorg afnemen. Deze verzekering heeft de leden van de FNV dan ook flink wat voordeel opgeleverd. Helaas is het zo dat de FNV / Menzis Collectiviteitskorting en de verzekering voor de zorg via de FNV per 1 januari 2019 stoppen. Bent u op dit moment collectief verzekerd voor de zorg via de FNV? Dan moet u voor 1 januari 2019 een nieuwe verzekering hebben afgesloten.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Overstappen na de FNV / Menzis Collectiviteitskorting

Hoe kunt u goed verzekerd zijn en blijven met een grote korting op uw premie voor de zorg? U heeft nu de mogelijkheid om over te stappen naar een nieuw en geheel gratis collectief. Het Postcode Zorgcollectief is gevormd om alle inwoners van ons land te kans te geven om gebruik te maken van een collectiviteitskorting, ongeacht waar u werkt of woont. Wordt u gratis lid van dit collectief? Dan heeft u recht op een korting die kan oplopen tot wel 30% op de premie voor een goede ziektekostenverzekering bij Nationale Nederlanden. U krijgt meer voordeel en ook andere leden van uw huishouden of gezin kunnen meeprofiteren. Wilt u overstappen naar deze goedkope zorgverzekering? Dan wordt uw huidige ziektekostenverzekering netjes voor u opgezegd.

De premie na de FNV / Menzis Collectiviteitskorting vergelijken

Het is absoluut zinvol om op dit moment te starten met het vergelijken van uw huidige maandelijkse premie voor uw ziektekostenverzekering met die van de premie die u betaalt via het Postcode Zorgcollectief. Maak dus geheel vrijblijvend een overzichtelijke proefberekening en u weet direct hoeveel geld u kunt besparen op een verzekering voor goede en betaalbare zorg. Met de handige vergelijkingstool weet u wat uw voordeel gaat zijn in 2019.

De voordelen na de FNV / Menzis Collectiviteitskorting

Wilt u geheel vrij zijn in uw keuze/ voor een bepaald ziekenhuis of in het kiezen voor een specialist van uw voorkeur? Dan kunt u goed terecht bij Nationale Nederlanden met de korting via het Postcode Zorgcollectief. Ook maakt u gratis gebruik van extra voordelen zoals een vergoeding voor een second opinion en de mogelijkheid om dag en nacht de Gezondheidslijn te bellen voor advies.

in samenwerking met