in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

FNV Zorgverzekering korting

In de afgelopen 13 jaar kon u als lid van de FNV profiteren van een collectieve zorgverzekering bij zorgverzekeraar Menzis. De FNV zorgverzekering bood veel voordelen, zoals een flinke korting op de premie voor de verzekering, maar ook kortingen op lidmaatschappen voor bijvoorbeeld sportscholen. Het is dan ook zeer spijtige dat de FNV Zorgverzekering korting ophoudt per 1 januari 2019. Degenen die zich via het collectief van de FNV en Menzis hebben verzekerd voor de zorg dienen zich aan te melden bij een andere zorgverzekeraar, met hogere kosten voor de premie vandien. Toch is het mogelijk om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering met korting via het Postcode Zorgcollectief.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

De FNV Zorgverzekering korting houdt op per 1 januari 2019

Iedere inwoner van ons land kan ervoor kiezen om zich voor de zorg te verzekeren middels het Postcode Zorgcollectief. De deelname is volledig gratis en als lid van het collectief krijgt u tot mar liefst 30% korting op uw verplichte basis verzekering voor de zorg. Uiteraard krijgt u tevens een flinke korting op de aanvullende verzekeringen bij Nationale Nederlanden als lid van dit collectief. Deelname aan het Postcode Zorgcollectief biedt meer voordelen behalve een lage premie. We vertellen u er graag meer over.

Meer voordelen dan de FNV Zorgverzekering korting

Wanneer u kiest voor de collectieve verzekering bij Nationale Nederlanden via het Postcode Zorgcollectief, dan kunt u uw gehele gezin verzekeren met een grote korting. Tevens bent u geheel vrij in uw zorgkeuze. U bepaalt naar welke specialist u het liefst toe gaat. Ook een second opinion wordt uiteraard vergoed. U maakt gratis gebruik van de Gezondheidslijn. Handig wanneer u midden in de nacht advies wenst over de gezondheid van bijvoorbeeld een ziek kind. Kortom, er zijn voordelen te over aan het deelnemen via het Postcode Zorgcollectief.

De vervanger van de FNV Zorgverzekering korting vergelijken

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een berekening te maken van uw voordeel met de zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief. Zo ontdekt u hoeveel geld u kunt besparen op de premie voor de beste zorg. Desgewenst kunt u deze collectieve zorgverzekering direct aanvragen. Het opzeggen van uw huidige zorgverzekering wordt uiteraard voor u verzorgd. Zo stapt u zorgeloos over en weet u zeker dat het einde van de FNV zorgverzekering niet het einde van een voordelige zorgverzekering voor u inhoudt. U blijft profiteren van de beste zorg tegen een flinke korting.

in samenwerking met