in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Gratis Persoonlijke Gezondheidscheck voor inzicht in uw gezondheid

Naast dat u als u zich aansluit bij het Nationale-Nederlanden Postcode Zorgcollectief profiteert van aantrekkelijke kortingen op zowel de basis- als op de aanvullende zorgverzekeringen, krijgt u ook nog eens een gratis persoonlijke gezondheidscheck. En alleen die check al zou een reden kunnen zijn om ook te kiezen voor deze collectieve zorgverzekering die u aangeboden wordt door Nationale Nederlanden. Zeker wat betreft de aanvullende verzekeringen kunnen de kortingen die u krijgt oplopen tot wel dertig procent. In de praktijk staat dat al snel voor enkele honderden euro’s. En wie wil dat nou niet besparen?

 

Nog niet aangemeld? Bereken uw premie en meld u aan voor het Postcode Zorgcollectief

Al aangemeld? Ga naar de Gezondheidscheck >

 

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Gratis persoonlijke gezondheidscheck ter waarde van 73 euro

ls u ook zo verstandig bent en graag profiteert van de voordelen van Postcode Zorgcollectief, dan wordt die beslissing beloond. U krijgt dan namelijk een gratis persoonlijke gezondheidscheck, een check die een waarde van 73 euro heeft. De gratis persoonlijke gezondheidscheck kan echter heel erg veel meer waarde hebben.

Meten is weten als het uw gezondheid betreft

U zult namelijk niet de eerste zijn die door de gratis persoonlijke gezondheidscheck in een vroegtijdig stadium inzicht krijgt in de gezondheidssituatie en zo allerlei malheur weet te voorkomen. Want meten is weten, zeker als het de gezondheid betreft. De gezondheidscheck geeft u inzicht in risico’s op bijvoorbeeld diabetes, een burn-out en hart- en vaatziekten. Door de gezondheidscheck te doen, kunt u eventuele klachten al snel opsporen of kunt u problemen zelfs helemaal voorkomen. Bij de gratis persoonlijke gezondheidscheck krijgt u bovendien een advies en tips om uw gezondheid te verbeteren. U kunt met andere woorden, snel met uw eventuele klachten aan de slag. En wat de gezondheid betreft geldt nog steeds ‘hoe eerder, hoe beter’.

Persoonlijk gezondheidsrapport in uw account

Alleen al het feit dat u een gratis persoonlijke gezondheidscheck krijgt kan al een reden zijn om u net als al 35.000 andere mensen aan te sluiten bij het Postcode Zorgcollectief. Hoe het werkt? Heel simpel. U maakt een persoonlijk account aan en vult online een vragenlijst in. U krijgt uiterlijk vijf dagen na het aanmaken van een account een checkbox thuisgestuurd. In het pakketje vindt u hulpmiddelen waarmee u een aantal testjes uit kunt voeren. Zo kunt u uw cholesterolgehalte meten, net als uw bloedsuiker. Later krijgt u een persoonlijk gezondheidsrapport in uw account. Dat account is overigens veilig. Uw privacy is gewaarborgd en alleen u ziet de inhoud van het rapport.

Onze gezondheid is ons dierbaar

In het rapport krijgt u de uitslagen van de test uit de Checkbox en worden gezondheidsrisico’s die bij u kunnen spelen in kaart gebracht. Daarnaast krijgt u een advies over een meer gezonde leefstijl. Ook krijgt u meteen een overzicht van de opties die Nationale Nederlanden vergoedt en die u eventueel verder kunnen helpen om gezonder te worden en gezonder te leven. Over de inhoud van de gratis persoonlijke gezondheidscheck is uiteraard goed nagedacht. Uit de waarden van uw bloed en het cholesterol kan erg veel informatie gehaald worden. Het is in alle gevallen en onder alle omstandigheden meer dan uitstekend om een dergelijke gezondheidscheck uit te laten voeren.

Nog niet aangemeld? Bereken uw premie en meld u aan voor het Postcode Zorgcollectief

Al aangemeld? Ga naar de Gezondheidscheck >

in samenwerking met