in samenwerking met

Persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs?
Bel gratis: 045 820 06 25

Gratis sportmedisch advies ter waarde van € 150,-

Gratis sportmedisch adviesAls u zich aansluit bij het Postcode Zorgcollectief dan bent u niet alleen uitstekend verzekerd met een meer dan uitstekende zorgverzekering van Nationale Nederlanden, u profiteert bovendien van aantrekkelijke kortingen. Maar dat is nog niet alles. U kunt dan namelijk eveneens gratis een persoonlijke gezondheidscheck doen. En alsof dat nog geen reden genoeg zou zijn om ook voor deze collectieve zorgverzekering te kiezen kunt u ook nog eens gratis sportmedisch advies krijgen. Voldoende redenen dus om u gratis aan te melden voor deze aantrekkelijke collectieve zorgverzekering.

Ook in 2024 tot 30% Korting op aanvullende NN Zorgverzekering met Vrije Ziekenhuiskeuze

Hoogste korting op de NN Zorgverzekering: tot 30% op de aanvullende verzekering

100% Vrije ziekenhuiskeuze: kies altijd zelf je ziekenhuis en huisarts

Excellente service: snel onafhankelijk advies door ervaren zorgadviseurs

Gratis sportmedisch advies is bijzonder waardevol en voorkomt nieuwe blessures

Bijzonder waardevol. Aldus kan het gratis sportmedisch advies waarop u recht heeft als u zich aansluit bij het Postcode Zorgcollectief het best omschreven worden. Een gratis sportmedisch advies is een medische keuring, waarbij inzicht wordt verkregen in uw conditie. Naar aanleiding van de uitkomst van het gratis sportmedisch advies kan een sportarts u een gericht advies geven over sport en bewegen. Normaliter betaalt u toch al snel 150 euro voor een dergelijk advies. De sportkeuring zal worden afgenomen door een gespecialiseerd sportarts die aan de hand van zijn bevindingen kan bepalen of u fit genoeg bent om te kunnen sporten.

Is het verstandig om een bepaalde sport weer op te pakken?

Zeker mensen die klachten hebben gehad of ziek zijn geweest en weer willen gaan sporten is een gratis sportmedisch advies ideaal. Zo voorkomt u dat u teveel hooi op uw vork neemt, vaak met nieuwe blessures als gevolg. Ook als u jarenlang niet gesport heeft en plannen hebt om toch weer iets te gaan doen biedt een gratis sportmedisch advies uitkomst. Zo weet u of het verstandig is om een bepaalde sport weer op te pakken. Een gratis sportmedisch advies is ook al interessant als u tijdens het uitoefenen van de sport klachten heeft. Overigens is het bij een aantal sporten een verplichting om eerst gekeurd te worden, denk maar eens aan boksen en sportduiken.

Lichamelijk onderzoek en een vragenlijst over uw gezondheid

Het gratis sportmedisch advies begint met een vragenlijst over uw gezondheid. Vervolgens wacht u een licht lichamelijk onderzoek, wordt uw lengte gemeten net als uw gewicht en het vetpercentage. Er wordt bovendien een zichttest afgenomen. Het gratis sportmedisch advies is eventueel uit te breiden met een cholesteroltest, een inspanningstest en het maken van een hartfilmpje.

Profiteert u ook van alle voordelen die het Postcode Zorgcollectief te bieden heeft?

Het maakt het allemaal wel zeer de moeite waard om u aan te sluiten bij het Postcode Zorgcollectief. Want naast de sportkeuring en een persoonlijke gezondheidscheck, geniet u ook nog eens van aantrekkelijke kortingen die op kunnen lopen van 4 tot wel 30 procent. Zeker op uw aanvullende verzekeringen gelden prachtige kortingen. Het zegt wel iets dat ondertussen al rond de 35.000 mensen u voor gingen en ook profiteerden van de kortingen en het gratis sportmedisch advies. Aanmelden is gemakkelijk en kan gewoon via de website. En om het nog aantrekkelijker te maken – voor zover dat mogelijk is- hebt u bij het Postcode Zorgcollectief ook nog eens vrije zorgkeuze. Dat betekent dat u zelf beslist in welke ziekenhuis u bijvoorbeeld behandeld wilt worden mocht u aanspraak moeten maken op specialistische zorg.

in samenwerking met